Ervaring bij Belgian Beauty Clinic

Beoordeling Borstvergroting

42

“Zeer zichtbare littekens en te smalle implantaten”

Niets aan te merken op alles wat vooraf ging aan de operatie. Ik wist van niets, dus naar mijn idee verliep dat allemaal prima.



Achteraf gezien, ben ik niet juist geadviseerd. Er zijn mij te kleine, smalle implantaten geadviseerd. Volgens dr. Verdonck kon het niet breder in verband met mijn borstbeen. Daarbij werd mij beloofd dat ik met een BH aan, een mooi decolleté zou hebben, dit is niet het geval omdat de implantaten zo smal zijn. Achteraf bij meerdere andere chirurgen geweest, die aangeven dat bredere implantaten wel mogelijk zijn en ook mogelijk waren (voor en na foto's met cm's daarbij laten zien).



Daarnaast zijn mij beide littekens te laag onder de borst geplaatst, waarvan 1 dermate laag dat deze onder mijn BH uit komt. Ik schaam me hier enorm voor.



Ik heb absoluut niet gekregen waar ik voor betaald heb, er zijn beloftes gedaan die niet nagekomen zijn.



Hierover in gesprek gegaan met dr. Verdonck. In eerste instantie leek hij mee te willen denken aan een financiële bijdrage om mijn borsten bij een andere arts, waar ik wel vertrouwen in heb, opnieuw te laten doen. Totdat hij het had overlegd met zijn collega's. Toen was de toon ineens heel afstandelijk en was de boodschap dat zij geen enkele financiële bijdrage zouden leveren als ik het elders liet verwisselen. Gek was ook dat hij zichzelf tegen sprak. Het ene moment gaf hij aan dat met mijn borstbeen je nooit een breder implantaat zou kunnen plaatsen, vervolgens zei hij dat dit wel kon, maar nu pas na een tweede operatie. Vier andere chirurgen zeiden hierover wat anders. Als ik het litteken wilde laten verplaatsen, moest dit bij hen, dan was het kosteloos. Als ik een prothesewissel wilde, moest dit ook bij hen en kreeg ik 1000 euro korting. Ik heb dr. Verdonck heel helder uitgelegd dat ik geen vertrouwen meer heb ik hun kliniek, vanwege het resultaat waar ik dagelijks vreselijk onzeker over ben. Er was totaal geen ruimte en hij wilde niet met mij mee denken. Er wordt dus niet meegedacht aan een oplossing waar ik vertrouwen in heb, zeer teleurstellend. Ik moet nu leven met twee verschrikkelijk zichtbare dikke littekens en borsten die absoluut niet zijn geworden wat beloofd was.



Tot slot heb ik aan de littekens echt dagelijks pijn. Waardoor het nog spijtiger is dat de kliniek geen passende oplossing buiten deze kliniek aanbiedt. Een plek waar dit veroorzaakt is, durf ik dus niet nogmaals in me te laten snijden. Daarnaast loopt er een strook onder mn borst bij mijn ribben weg aan de linker kant die dikkig is en ook vaak zeer doet.



Denk goed na over de keus van een chirurg, ga vooral in het consult na wat de mogelijkheden zijn voor jou en check dit bij meerdere chirurgen, geloof niet zomaar de eerste de beste.. Dit heeft namelijk voor mij gemaakt, dat ik elke dag met onzekerheid leef over iets wat absoluut niet mooi geworden is..

P
Poelman

Kliniek: Belgian Beauty Clinic

Specialist: Kristoff Verdonck (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Borstvergroting

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 5,0Klantvriendelijkheid
  • 4,0Het consultgesprek
  • 4,0Deskundigheid medische staf
  • 4,0De behandeling
  • 4,0Persoonlijke service
Poelman beveelt deze kliniek niet aan

31 mei 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Belgian Beauty Clinic

91
16 april 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Erg fijne ervaring gehad!

94
15 oktober 2020 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Stephanie

Prima service. Vriendelijk mensen.

10
03 oktober 2019 Borstvergroting
“ Beoordeling Belgian Beauty Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Anonieme gebruiker

Geruststellende en vriendelijke dokter. Alles werd zeer goed uitgelegd en de operatie is heel vlot verlopen. Ik ben zeer tevreden van het resultaat.