Ervaring bij Beauty Care Nederland

Beoordeling Micro Hair Pigmentation

10

“Een bizar goed resultaat”

Korte inleiding
Ik heb jarenlang een haarwerkje gedragen en voorafgaand aan het consult maandenlang onderzoek gedaan naar de voor- en nadelen van een haartransplantatie en MHP. Voor mij is de keuze uiteindelijk gevallen op. Ik ben niet volledig kaal, maar mijn haarlijn is ver teruggetrokken en het haar bovenop mijn hoofd is dun.

Consult
Ik ben samen met een vriend op consult gegaan bij Jeffrey. Omdat ik een haarwerkje droeg heb ik die daar af moeten zetten zodat Jeffrey een beter beeld kon krijgen. Ik had vooraf gedacht dat het redelijk confronterend zou zijn, maar achteraf viel dat reuze mee. Jeffrey pakt het heel professioneel aan en geeft eerlijk advies. Wat ik zelf heel belangrijk vond was dat ik een natuurlijke haarlijn zou krijgen, hetgeen waar Jeffrey volledig achter stond. Tijdens dit consult was er genoeg tijd om alle vragen te beantwoorden en voelde het totaal niet als een verkoopgesprek, maar heel vrijblijvend. Ik heb toen ook besloten om direct een afspraak in te plannen.

1e behandeling
Ik zag heel erg op naar deze behandeling omdat ik mijzelf voor het eerst volledig kaal zou zien. Ik had mijn vriendin meegenomen omdat zij mij eigenlijk voornamelijk met haarwerkje kende en mee kon beslissen over mijn ‘nieuwe haarlijn’. Bij mij duurde de eerste behandeling 6 uur lang. De eerste 4 uur had ik eigenlijk nergens last van, maar de laatste 2 uur raakte mijn hoofdhuid een beetje geïrriteerd. Dit was geen pijnlijk gevoel, maar eigenlijk vooral een ‘irritant’ gevoel. Als Jeffrey merkt dat je ergens last van hebt of krijgt, dan heb je de mogelijkheid om even een korte pauze te nemen en/of een paracetamol in te nemen. Daarnaast kun je met Jeffrey urenlang gesprekken voeren over letterlijk vanalles, hierdoor lijkt de behandeling korter te duren dan 6 uur, de uren vliegen voorbij.

2e behandeling
De 2e behandeling wordt 4/5 weken na de 1e behandeling ingepland. Voorafgaand aan de behandeling wordt samen gekeken of het pigment is verkleurd en of je tevreden bent met de huidige haarlijn. In mijn geval was het pigment iets lichter geworden en wilde ik mijn haarlijn in ‘de hoeken’ iets omlaag hebben. Jeffrey heeft hier eerlijk advies over gegeven en aangegeven dat het er dan ook nog natuurlijk uit zou zien.

Jeffrey
Wat ik heel fijn vond was dat het eerste consult zeer vrijblijvend was en dat het niet als een verkoopgesprek voelde. Al mijn vragen werden eerlijk beantwoord en uit alles bleek dat we op dezelfde lijn zaten qua natuurlijke haarlijn. Het resultaat is bizar goed. Zo bizar goed dat ik regelmatig de vraag: ‘waarom laat je het niet gewoon groeien’ krijg. Jeffrey is echt een artiest die zijn werk met passie en veel liefde voor het vak uitvoert en dit blijkt dus ook uit het resultaat.

N
Nick

Kliniek: Beauty Care Nederland

Specialist: Jeffrey Heemskerk (Haar Artiest MHP & Eigenaar )

Behandeling: Micro Hair Pigmentation

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • -Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Nick beveelt deze kliniek aan

21 december 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Beauty Care Nederland

10
21 maart 2024 Micro Hair Pigmentation
“ Super resultaat ” Anonieme gebruiker

Vanaf het bezoeken van de open dag een erg goed gevoel gehad bij Beauty Care en daarnaast het vertrouwen in een mooi eindresultaat. Het is nog veel…

10
08 februari 2024 Micro Hair Pigmentation
“ Amazing ” Michael

Everything went as planned, no surprise costs, everyone was friendly and helpful, good atmosphere, results are great and I’m actually surprised how…

10
03 maart 2024 Micro Hair Pigmentation
“ Heel goed! ” Anonieme gebruiker

Heel vriendelijk ontvangen en alles zag er keurig verzorgd uit.