Ervaring bij Beauclinic

Beoordeling Haartransplantatie

10

“Beoordeling Beauclinic (Behandeling: Haartransplantatie)”

Toen ik weer eens een foto van mezelf zag met mijn van nature hoge voorhoofd, stond mijn besluit vast. Ik liep al even rond met de wens hier iets aan te laten doen om evenwicht in mijn gezicht te creëren.

Een jaar eerder was een neef van mij bij Beau Clinic geweest voor een haartransplantatie en het resultaat was fantastisch. Ik vroeg hem naar en de behandeldag en de periode erna. Waar het voor een man geen groot issue is om tijdelijk stekeltjeshaar te hebben, ligt dit voor een vrouw natuurlijk iets anders. Dit vooruitzicht hield me niet tegen om door te zetten, omdat ik wist dat alleen het donorgebied zou worden geschoren.

Tot het moment van die foto. Ik wilde doen wat er nodig was om me goed te voelen. Ik ben ervoor gegaan en daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Dat het Beau Clinic zou worden stond al vast en tijdens het info-gesprek werden al mijn vragen beantwoord. In samenspraak met de arts werd gekeken naar de positie van de nieuwe haarlijn, wat in de eerste behandeling mogelijk is, hoe de behandeldag eruit ziet, welke voorzorgsmaatregelen ik moet nemen en hoe periode na de behandeling verloopt.
Niet lang daarna heb ik een afspraak gemaakt en brak de behandeldag aan. Ik werd opgevangen door een fantastisch team die mij de hele dag in de watten heeft gelegd en er samen met de arts voor heeft gezorgd dat deze dag omvloog. Met duidelijke instructies ging ik naar huis waar ik de eerste week rustig aan binnenshuis kon doorbrengen omdat ik vakantie had opgenomen. Na deze week ging ik naar buiten met een pet, muts of bandana om. Het duurde maanden voordat de nieuwe haren aansluiting vonden bij mijn bestaande coupe, maar gek genoeg wende het best snel en ook mijn omgeving keek niet meer vreemd op dat ik iets op mijn hoofd had, of niets op mijn hoofd had en de transplantatie te zien was.
De tweede behandeling staat nog op de planning en daar zie ik absoluut niet tegenop. Ik ben heel blij met het resultaat en kan het iedereen aanraden!

E
E.E.

Kliniek: Beauclinic

Behandeling: Haartransplantatie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
E.E. beveelt deze kliniek aan

27 januari 2023

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van Beauclinic

88
08 januari 2024 Haartransplantatie
“ Beoordeling Beauclinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

De adviezen en gesprekken zijn helder en eenduidig, zonder overbodige franje.

97
27 december 2023 Haartransplantatie
“ Beoordeling Beauclinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Lange zit maar geen greintje pijn.

10
05 april 2024 Haartransplantatie
“ Beoordeling Beauclinic (Behandeling: Haartransplantatie) ” Roelof

Vandaag super ontvangen met een warm welkom.