Ervaring bij BCAS Kliniek Brussels Centre for Aesthetic Surgery

Beoordeling Liposculptuur

99

“zeer tevreden met resultaat en met wijze waarop ik werd begeleid en behandeld. Wat een topper!!”

Na maanden te hebben gezocht op internet vond ik deze-goedkope-kliniek. Ik kon al dezelfde week terecht voor de intake, met direct de operatie. Het spannendste moment was het opsturen van een foto van mezelf in bikini. Maar ze reageerde snel en kundig op mijn wensen.
Tijdens de intake werd het proces uitgelegd en wat belangrijk is in de nazorg. (Niet aankomen in de eerste 4 maanden, het dragen van de panty voor 8 weken etc).
Hierna werd door de behandelend arts foto's van mij gemaakt en SAMEN keken we naar wat en waar er wat vet weggezogen kon worden. Hij dacht echt aan mijn resultaat, wat mooi is ipv naar de kosten. Dat vond ik echt heel prettig.... Ik voelde, dat dit zijn project is wat hij zelf van voor naar achter goed wil aanpakken.
Ik kon direct naar de operatiekamer waar ik direct in slaap viel. Mijn man mocht in mijn uitslaapkamer wachten als hij dat wilde. Nadat ik in de uitslaapkamer wakker werd, is de arts 2 keer komen kijken of alles goed ging. Ik dacht dat ik al naar huis moest, maar hij gaf aan dat ik nog even verder mocht slapen.
Ik viel dan ook weer direct in slaap.
In de auto naar huis werd ik wat misselijk en ook de tweede en derde dag was ik niet fit. De panty zit heel strak en ik heb veel geslapen. De derde dag ben ik weer gaan werken en dat ging best goed.
Nu ben ik een week verder en heb ik voor het eerst zonder panty gedoucht; heerlijk!! Het resultaat is zeker al goed zichtbaar en heel mooi. Vooral het vet op mijn bovenbeen dat weg is gehaald, zorgt ook voor een strakker en cellulitis vermindering resultaat.
MIJN TIPS:
1. Douche niet te snel, zodat je wondjes goed uitdrogen. (liefst pas na 3 dgn)
2. Neem je tijd
3. Zorg dat je huis is opgeruimd en je was is gedaan, want dat lukt de eerste dagen niet.
4. Als het lukt om wat te wandelen, is dat heel goed om sneller van je extra vocht af te komen.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: BCAS Kliniek Brussels Centre for Aesthetic Surgery

Specialist: Daniel Darius (Plastisch chirurg)

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

08 november 2019

22 reacties

Sofie

Beste anonieme gebruiker, heb jij je huid ook laten aanstrakken? Heb je ook de aangrenzende zones zoals bh rolletjes genoodzaakt moeten laten aanpakken op advies hiertoe? In de “offerte “ was de aanstrakking 400€ extra te betalen alsook een 280€ voor de drukpanty en de medicatie bijkomend bij de extra te behandelen bovenbeschreven zones voor n mooier resultaat. Hierdoor heb ik de prijs wat verkeerd ingeschat en twijfel ik eerlijk gezegd..

Geplaatst op: 06 december 2019 12:08 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Anonieme gebruiker

Ik ben benieuwd heeft het uiteindelijk laten uitvoeren of niet? Ik sta op punt om foto’s te sturen voor een offerte ik heb namelijk begrepen dat de benen standaard al minimaal 4 zones zijn. Ik dacht goedkope kliniek maar uiteindelijk dan niet. Groet,

Geplaatst op: 14 januari 2020 15:01 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Anonieme gebruiker

Dag. Ik overweeg ook een lipo: buik en zijkanten. Ben je nu nog tevreden? Ik ben ook benieuwd naar de berekening: is de buik 1 zone, de zijkanten apart?

Geplaatst op: 15 december 2019 11:57 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Anonieme gebruiker

Ik ben echt enorm tevreden over het resultaat. Volgens mij betaalde ik buik, maag heupen bovenbenen en rug apart, maar de kosten wegen zeker niet op tegen het resultaat. Voor ongeveer 3600 euro heb ik echt een veel strakker figuur, wat ik met dieet of sporten nooit zo zou krijgen. Ik zou je vertrouwen in de arts leggen, hij weet echt wat bij jou het beste past. Voor de behandeling lijkt het veel geld, maar in verhouding tot het resultaat, zou ik het zo nogmaals doen en nogmaals betalen...

Geplaatst op: 15 januari 2020 08:03 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Laura

Beste, graag zou ik voor en na fotos van mensen zelf zien, uiteraard anoniem. Op internet zie je wel voor en na fotos maar wie zegt dat die niet beweerkt zijn.. Overweeg het ook te doen, en hoe worden de zones bepaald

Geplaatst op: 08 januari 2020 18:33 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Anonieme gebruiker

Beste Laura, ik heb u vraag (als het goed is ) ook bij een andere reactie voorbij zien komen, klopt dit? Bent u nog verder gekomen in de zoektocht naar (foto’s/reactie) m.b.t. deze kliniek ? ik ben mij aan het oriënteren maar krijg niet nog niet veel antwoord op mijn vraag. Alvast bedankt Groet

Geplaatst op: 27 januari 2020 00:27 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Anonieme gebruiker

Ik lees graag mee ben ook geïnteresseerd in liposuctie. Deze kliniek is veel goedkoper dan de Nederlandse klinieken en heb het idee dat Er meer zones berekend worden..

Geplaatst op: 14 januari 2020 14:25 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Anonieme gebruiker

Bedankt voor uw reactie!

Geplaatst op: 15 januari 2020 13:17 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Sofie

Beste Mireille en co,
Ik heb deze kliniek ook overwogen maar had geen goed gevoel bij de digitale intake, komt een stuk minder professioneel over, net zoals het feit dat er geen medisch secretariaat is en alles zo snel geregeld wordt.
Ik heb dan wijselijk besloten om lijn lipo buik bij dr De Mahieu te laten doen bij ABC kliniek, maar dan in BXL. Deze dokter en kliniek geeft veel meer vertrouwen. De intake verloopt eerlijk en rustig. Je voelt je meteen meer op je gemak.
Ik geef liever meer uit dan achteraf met problemen te zitten (zie negatieve ervaringen BCAS kliniek ) tenslotte gaat het om je lichaam dames.
Het is nu bijna een week geleden dus nog te vroeg voor resultaat te beoordelen maar de eerste fase is al goed verlopen.
Gr

Geplaatst op: 15 januari 2020 16:09 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Anonieme gebruiker

Bedankt voor uw reactie. Ik vind het eerlijk gezegd ook ook fijner om een persoonlijke intake te hebben vooraf. Ik zie trouwens geen negatieve ervaringen meer de laatste tijd. Heeft hoge cijfer op kliniek ervaringen, kan alleen oude berichten vinden maar ook niet heel veel (kijk ik verkeerd?)
Fijn dat de 1e fase goed verlopen is.

Geplaatst op: 16 januari 2020 16:48 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Sandra

Beste Sofie,
Ik zie dat u naar bcas bent geweest in Brussel
Ik overweeg om ook te gaan, graag Lipo en verstrakken van de huid en billen
Bent u nog steeds tevreden? Kan u mij aub wat info sturen,ik zou je heel dankbaar zijn, groetjes Sandra

Geplaatst op: 10 februari 2020 03:05 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Anonieme gebruiker

Hoi iedereen! Ik heb ondertussen mijn lipo al achter de rug en ben héél tevreden! 6,4 liter weg

Geplaatst op: 16 januari 2020 17:43 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Anonieme gebruiker

Wat fijn dat je tevreden bent. Hoeveel zones zijn er uiteindelijk behandeld? Viel de reisduur mee vanuit Ned.?

Geplaatst op: 16 januari 2020 17:48 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Anonieme gebruiker

Oeps...ik was nog niet uitgepraat

Geplaatst op: 16 januari 2020 17:52 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Anonieme gebruiker

Weet er iemand waarom er steeds slechts een deel van mijn tekst staat ?

Geplaatst op: 16 januari 2020 17:54 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Anonieme gebruiker

Beste Mireille,
Ik had al eerder op deze reactie gereageerd maar ik zie dat hij helemaal niet geplaatst is.
Ik hoop dat deze wel geplaatst wordt. Kan ik via privé bericht contact met jou krijgen? Grt Ilona

Geplaatst op: 24 januari 2020 11:02 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Anonieme gebruiker

Ik woon tegen Brussel...
Ik liet doen: buik maag flanken bhrolletjes, zwembandjes.

Geplaatst op: 16 januari 2020 18:00 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Sofie

Ik ben van België dus voor mij viel de reistijd reuze mee :). Dr de Mahieu voert ook liposculptuur uit in Breda, Antwerpen en nog ergens in Nl geloof ik. Heeft al heel wat ervaring.
Hij kijkt eveneens naar het resultaat eerder dan bijkomende kosten en dat vind ik ook wel fijn.

Geplaatst op: 16 januari 2020 18:02 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Sandra

Beste Sofie, raar maar ik kan je tekst niet volledig lezen in mijn mailbox, zo jammer,

Geplaatst op: 10 februari 2020 20:00 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Sofie

Hoi Sandra, geef anders je Email adres door, dan kunnen we via pb communiceren..Grtjs, Sofie

Geplaatst op: 10 februari 2020 21:04 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Sofie

Btw Sandra, Ik ben naar de ABC kliniek geweest, opgepast, is absoluut niet hetzelfde als de Bcas kliniek! Naar die laatste durfde ik niet te gaan, had ik geen vertrouwen in.

Geplaatst op: 10 februari 2020 21:31 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of
Sandra

Beste Sofie, [email protected]

Geplaatst op: 11 februari 2020 07:33 |Reageer op deze reactie
1

Je reactie

2

Wat zijn je gegevens

of

Reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Vergelijkbare beoordelingen van BCAS Kliniek Brussels Centre for Aesthetic Surgery

99
11 januari 2020 Liposculptuur
“ Ontzettend tevreden met resultaat en begeleiding!!!!! ” Verena

Na maanden gezocht te hebben samen met mijn partner naar een oplossing voor liposculptuur via het internet zijn wij deze goedkope maar zeer nette…

97
24 april 2020 Liposculptuur
“ prima ” Anonieme gebruiker

Uitgebreide uitleg, goede nazorg,. Doet wat noodzakelijk is en niet meer. Je kunt snel terecht

83
06 maart 2020 Liposculptuur
“ Tevreden ” Anonieme gebruiker

Deze week operatie gehad. Zal nog 8weken duren voor ik het resultaat goed kan zien toch zie ik nu al wat verandering (contour van mijn lichaam) er…