Ervaring bij Kliniek The Golden Glow

Beoordeling Fillers

87

“Beoordeling Kliniek The Golden Glow (Behandeling: Fillers)”

Ik heb bij kliniek Avichi mijn boven- en onderlip laten vergroten d.m.v. fillers. Voor ik bij kliniek Avichi kwam heb ik het laten doen bij een zeer goed aangeschreven plastisch chirurg waar ik zo gek ben geweest om 550,- voor 1 cc te betalen. Daar was ik echter niet helemaal tevreden. Even wat twijfeling gehad omdat kliniek Avichi een stuk goedkoper was, maar ik kan niet anders zeggen dan dat ik 100% tevreden ben.

Dokter Chigharoe luisterde goed naar wat ik wilde (géén vooruitstekende lippen, geen bulten en lippen mooi in verhouding, iets wat de vorige arts niet goed heeft gedaan. Het resultaat was een veel te kleine onderlip en bulten in de bovenlip) en heeft alles perfect uitgevoerd en de fouten van de vorige arts gecorrigeerd. Het resultaat was super natuurlijk, en bult-vrij. Daarnaast nam dokter Chigharoe uitgebreid de tijd, waar ik bij m'n vorige arts vooral het idee had dat er 'vlug-vlug' gewerkt werd en ik binnen 10 minuten weer buiten stond. Ook werd er hier netjes gewerkt en worden de lippen d.m.v. injectie vooraf verdoofd.

Enige nadeel is dat de kliniek telefonisch niet goed bereikbaar is, maar op mail wordt snel gereageerd. Verder een aanrader.

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Kliniek The Golden Glow

Behandeling: Fillers

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 3,6Telefonische bereikbaarheid
  • 9,3Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • - Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

13 juni 2016

Vergelijkbare beoordelingen van Kliniek The Golden Glow

10
08 december 2016 Fillers
“ Beoordeling Kliniek The Golden Glow (Behandeling: Fillers) ” Angelique

Ik ben zeer tevreden en vind de arts een waar kunstenaar die heel goed kijkt naar de client en hetgeen past bij degene.

95
20 mei 2023 Fillers
“ Helemaal tevreden met mijn lippen ” Christina

Ik was voor de derde keer bij arwind voor mijn lippen. Hij was heel vriendelijk en heeft de symmetrie van mijn lippen deskundig gewist te behandelen…

98
18 december 2016 Fillers
“ Beoordeling Kliniek The Golden Glow (Behandeling: Fillers) ” Ioana

Ik heb deze kliniek via Groupon gevonden. Eerder een botox of filler gedaan bij een andere, gerenommeerde kliniek, waar de prijs twee keer zo hoog…