Ervaring bij Arenborghoeve

Beoordeling Borstprothesewissel

10

“Vakwerk!”

Na het zien van de Radar tv-uitzending over risico's siliconen borstimplantaten, terwijl ikzelf al een tijdlang klachten had als hoofdpijn, hartkloppingen, brandend gevoel en steken aan één borst en onverklaarbare acne uitbraken, was de keuze snel gemaakt om de siliconen eruit te laten halen.

Toeval wilde dat ik vlak na het zien van de uitzending 2 dames afzonderlijk sprak die beide hele goede ervaringen hadden bij Linda Visser van de kliniek Arenborghoeve. Toen ik hoorde dat er nog een alternatief bestaat voor siliconen protheses, namelijk zoutwater protheses, was ik meteen om. Consultafspraak kon net als operatiedatum snel gepland worden. Operatie was bijzonder snel en goed verlopen. En geloof het of niet, de klachten verdwenen als sneeuw voor de zon! Binnen een week was ik klachtenvrij!

Mooiste van alles was dat ik 2 prachtige symmetrische borsten had gekregen van Linda Visser. Dat was een ander verhaal bij de vorige operatie die ik bij kliniek Veldhoven had laten uitvoeren. Doordat de arts daar dacht dat ik twee verschillende protheses nodig had, liep ik na de operatie rond met 2 verschillende borsten! Daar ben ik anderhalf jaar lang aan het lijntje gehouden met zogenaamde oplossingen die niet hielpen. Linda Visser heeft tijdens de operatie besloten om één borst te liften middels een internal bra en bij de andere borst heeft ze vel weggesneden om zo een geweldig symmetrisch effect te creëren. Zonder extra kosten!

Het moge duidelijk zijn: Ik kan iedereen deze arts plus geweldig team adviseren! :)

T
THM

Kliniek: Arenborghoeve

Behandeling: Borstprothesewissel

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
THM beveelt deze kliniek aan

09 december 2020

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kliniek?

In 3 stappen helpen onze experts je verder