Ervaring bij Allurion Kliniek

Beoordeling Maagballon

10

“Professioneel, laagdrempelig, vriendelijke en betrouwbaar.”

Na veel afvalpogingen besloot ik andere stappen te ondernemen. Toen ik las over de Elipse, werd ik nieuwsgierig. Want een maagverkleining ging me net een stap te ver.
Vanaf het allereerste contact had ik een positief gevoel bij Allurion kliniek. De mensen zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en betrokken. Een topteam: Edo Aarts, Annemarie en Josee!
Dokter Aarts is heel professioneel en kundig. En ik voelde me gelijk op mijn gemak bij hem, omdat hij heel vriendelijk en toegankelijk is. Wat ik ook heel prettig vond is dat hij persoonlijk betrokken blijft in het proces.
Ook van mijn coach Josee werd ik enthousiast, er was meteen een klik. De begeleiding die ik van haar heb ontvangen, sluit goed bij mij aan. Ze is betrokken, altijd bereikbaar, ze luistert, is vriendelijk, geeft me vernieuwende inzichten en veel goede adviezen. In totaal ben ik in het eerste traject 14 kilo afgevallen. Achteraf viel het mij enorm mee en ging alles volgens t boekje.
Ik heb nu een vervolgtraject ingezet samen met mijn coach Josee, omdat ik graag nog meer wil afvallen en mijn nieuwe gewoonten wil blijven vasthouden. Ik ben heel blij dat ik deze keuzes in mijn leven heb gemaakt. Ik voel me energieker, gezonder, fitter, mooier en een blijer mens!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: Allurion Kliniek

Behandeling: Maagballon

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek aan

18 april 2021

Vergelijkbare beoordelingen van Allurion Kliniek

10
31 maart 2024 Maagballon
“ Edo Aarts blijft bereikbaar ” Anonieme gebruiker

Inmiddels 2 jaar meer dan 12 kilo lichter. Het blijft een heel gevecht maar hou het vol. Ik belde laatst dr Aarts en hij nam gewoon op. Ik wil…

89
31 mei 2021 Maagballon
“ Het hele traject kan ik als uitstekend beoordelen. ” Elma

Ik heb de mensen met wie ik te maken heb gehad als zeer betrokken ervaren; Edo (de arts), Annemarie (de assistente) en Josee (mijn coach). Allen zeer…

10
07 april 2022 Maagballon
“ Zeer tevreden ” Jolanda

Heb op 19-11-2021 mijn doorslikbare maagballon laten plaatsen, vooraf kreeg ik hele duidelijke uitleg hoe het allemaal zou verlopen