Ervaring bij Acura Medisch Centrum Weert

Beoordeling Schaamlipcorrectie

96

“Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Schaamlipcorrectie)”

Na 2 jaar twijfelen heb ik eindelijk de stap durven te zetten om een schaamlipcorrectie uit te laten voeren. Eén van mijn binnenste schaamlippen was te groot waardoor ik jarenlang dagelijks irritantie, als niet pijn, hieraan ondervonden heb.
Mijn keuze is gevallen op Acura in Weert omdat een vriendin hier dezelfde ingreep heeft laten uitvoeren en hierover zeer tevreden was.
Tijdens het eerste consult heb ik mijn klachten en de ingreep besproken met een vrouwelijke arts. Uiteraard heeft zij ook de schaamlippen bekeken. Ze nam rustig haar tijd, en stelde mij gerust toen ik aangaf erg huiverig te zijn voor de ingreep. Het is immers een gevoelige en intieme plaats.
Ik kreeg alle informatie over de ingreep (voorbereiding, dag van de ingreep zelf en nazorg) per email toegestuurd zodat ik het op mijn gemak kon doorlezen.
Op de dag van de ingreep werd ik een half uur voor de ingreep verwacht. Ik werd naar mijn kamer begeleidt waar ik mij kon voorbereiden. Niet veel later kwamen de arts en de assistente mij halen, en werd ik naar de behandelkamer gebracht.
Ik mocht gaan liggen waarna alles werd voorbereid (gebied aftekenen, ontsmetten etc). De verdovingsprikjes waren onaangenaam, waardoor ik de hand van de assistente misschien net iets te hard heb geknepen.
Tijdens de ingreep voelde ik alleen af en toe wat warmte door het apparaatje waar de arts de correctie mee uitvoerde. Ik heb de hand van de assistente het hele half uur van de ingreep vastgehouden, want een beetje eng vond ik het toch wel. (Note: ik ben een grote baby en val zeer snel flauw). Door het babbelen met de assistente en de arts vloog de tijd voorbij en voordat ik het wist mocht ik weer naar mijn kamer.
Een uur later mocht ik al naar huis. Ik heb netjes alle pijnstillers gepakt die ik mocht hebben waardoor ik helemaal geen pijn heb gehad, zelfs niet tijdens het plassen!
Dag na de ingreep werd ik nog gebeld om te vragen hoe het met mij ging.
Ik kan deze kliniek alleen maar aanraden. Het is mij echt 100% meegevallen!

R
Rosalinda

Kliniek: Acura Medisch Centrum Weert

Specialist: Oded Wolff (Dermatoloog)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,0Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,0Het consultgesprek
  • 9,5Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
Rosalinda beveelt deze kliniek aan

04 oktober 2016

Vergelijkbare beoordelingen van Acura Medisch Centrum Weert

83
09 oktober 2017 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Voor de operatie werd ik goed gerust gesteld, alles werd nog eens duidelijk uitgelegd en de arts is ook heel vriendelijk en geduldig. Bij het…

97
07 februari 2022 Schaamlipcorrectie
“ Kleine schaamlipcorrectie ” Joline

Het was erg spannend om dit te laten doen, gelukkig word je door alle specialisten van Acura goed op je gemak gesteld en weet je waar je aan toe bent.…

10
28 december 2019 Schaamlipcorrectie
“ Labia correctie ” Fleur

Mijn hele jeugd en jongvolwassen leven ben ik onzeker geweest over mijn schaamlippen. Dit heeft me zo enorm belemmerd. Daarom op mijn 23e gekozen voor…