Ervaring bij ACCZ | A Klinieken

Beoordeling Wenkbrauwlift

86

“Uitstekend, toch een puntje van kritiek”

Alles vind ik perfect. Alleen de laatste controle ging voor mijn gevoel uitsluitend over mijn review. Ten eerste kun je vragen of de klant deze per mail of ter plaatste wil invullen. Je krijgt het formulier meteen bij binnenkomst en mede door mijn niet zo soepele reis naar de kliniek (in Amstelveen) had ik daar op dat moment ZOOO geen zin in.
Ik was dan ook niet vriendelijk, iets waar ik niet trots op ben. En daar bied ik bij deze mijn excuses voor aan.
De controle was een gesprek hoe ik alles had ervaren en wat ik van de kliniek/behandeling vond. De dame die ik sprak benadrukte dat de operatie slechts 3 maanden geleden was en de genezing tijd een jaar tot 15 maanden nodig heeft. Eventueel kon ik mijn littekens (wenkbrauwlift) altijd nog met een laserbehandeling laten behandelen als ik dat nodig vond.
De chirurg die wat later aanschoof, vond de littekens nog wat rood en adviseerde meteen de laserbehandeling a €75. Het advies is wel 4 behandelingen a €75 per behandeling. Als je er meteen 4 ineen boekt, krijg je 1 behandeling gratis. Het is verstandig de laserbehandeling zo snel mogelijk te doen omdat de littekens nog actief zijn of zoiets.
Afijn, ik vond deze hele afspraak meer over de kliniek en mijn review gaan dan over mijn 'wonden' en de genezing daarrvan en of ik nog vragen en/of klachten (pijn ofzo) had.
Het is mijn gevoel, maar het voelde erg commercieel om er nog wat geld uit te kunnen slepen. Door een nabehandeling en mijn positieve review.
Ik had inderdaad nog wat vragen over enkele bevindingen nav de operatie, maar die ben ik door de manier waarop ik dit hele gesprek ervaarde helemaal vergeten te stellen.
Ik ben écht uiterst tevreden over het voorgesprek, de operatie, het verwijderen van de hechtingen en het resultaat tot nu toe. Maar deze afspraak was wat mij betreft volledig onnodig en draaide voor mijn gevoel niet om de patient.
Al met al ben ik erg positief over A Klinieken, ik zou deze kliniek iedereen aanraden. Wat mij betreft richt A Klinieken alleen de controle afspraak iets anders in.

J
Jacqueline

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 8,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
Jacqueline beveelt deze kliniek aan

30 maart 2019

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van ACCZ | A Klinieken

99
11 november 2021 Wenkbrauwlift
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Wenkbrauwlift) ” Kristel

Personeel neemt de tijd voor je. Ik geniet nu enorm van de genome operatie, veel minder moe. Omgeving geeft aan dat ik meer straal. Daar doe het voor!

99
13 maart 2023 Wenkbrauwlift
“ Tevreden cliënt! ” Anonieme gebruiker

Ik ben zeer tevreden over de behandeling. Het voortraject, de uitleg en het uiteindelijke resultaat. Al met al is de behandeling me ontzettend…

81
16 juni 2022 Wenkbrauwlift
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Wenkbrauwlift) ” Anonieme gebruiker

Ik vond het vooraf erg spannend. Ben daarin goed begeleid door allen. Operatie viel mee.