Ervaring bij ACCZ | A Klinieken

Beoordeling Schaamlipcorrectie

10

“Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Schaamlipcorrectie)”

Na lang twijfelen en irritatie van uithangende schaamlippen heb ik eindelijk de stap gezet om een correctie uit te laten voeren.
na wat Google ben ik uitgekomen op de site vn ACCZ kliniek te Zevenaar. Ik heb direct gebeld en een afspraak gemaakt voor een consult. De prijs was ook aantrekkelijk! Consult gehad en toen direct een afspraak gemaakt voor de ingreep. Op dinsdag 30 september 2014 ben ik naar de kliniek gegaan. Ik was erg zenuwachtig maar werd aan alle kanten gerustgesteld, erg prettig!vervolgens naar de behandelkamer gebracht en werden er foto's gemaakt voor de voor en na foto. Vervolgens kwam de arts welke eerst aftekend wat hij weg gaat halen. Dit laat hij zien en als je er mee eens bent word de verdoving geplaats. Ik was onwijs bang dat dit heel erg pijn zou gaan doen maar het viel erg mee. Je voelt wat kleine prikjes en probeer te ontspannen ondanks dit lastig is!. Vervolgens gaan ze de (uitstekende) schaamlippen weg branden. Hier voel je niets van, alleen wat warmte voel je maar dit is niet gevoelig. Na een klein half uurtje is het klaar en krijg je een zakje bevroren erwten welke je in je onderbroek kan doen om te plaatsen.
Vervolgens kan je na huis. De eerste paar uren voel je niets uiteraard omdat de verdoving nog werkt.
als deze uitgewerkt is dan word het pijnlijk, beurs gevoel.
ik ga nu beschrijven wat mijn ervaringen is tijdens het herstel, laat je daardoor niet afschrikken want bij iedereen is het anders!!
na de dag van de ingreep zwol het enorm op en werd het rood. Ik heb alleen maar gekoeld. Ik had jam in broodzakjes gedaan en ingevroren ditvvormt naar de vagina. Persoonlijk vond ik dit fijner als harde bevroren erwten.
Ik kreeg na een aantal dagen last van bloedingen, dit bleek normaal te zijn. Mijn vagina werd elke dag dikker en de zwelling heeft 7 dagen aangehouden. Na de 9de dag werd de zwelling minder en werd de bloeduitstorting ook minder. Ik heb 2 weken echt niet veel gedaan. Na de derde dag kreeg ik veel pijn en heb ik via een zorguitleen punt een band gekocht waar ik in kon zitten, zo had ik geen druk terwijl ik zat. Ik heb de dagen echt heel veel pijn gehad! Ik kon niets en normaal lopen ging ook niet. Wijdbeens lopen en wijde broeken aan! Elke dag om het uur koelen erg belangrijk en verlicht de pijn iets. Vervolgens kreeg ik vanaf dag 11 heel veel pijn bij elke plas beurt. Verschrikkelijk! Brandend en schrijnend! Zat te schreeuwen bij elke plasbeurt. Dit komt omdat de hechtingen los laten en hierdoor wondjes ontstaan, als de urine er langs kwam deed het onwijs pijn.
trouwens bij elke wc bezoek spoelen! Eerste week geplast onder de douche.
Vanaf dag 11 zag ik dat de zwelling echt minder werd! Ik maakte elke dag foto's van onderen om het genezingsproces te volgen.
Dat plassen was afschuwelijk maar gewoob doorbijten. Na dik een week deed het plassen geen pijn meer ow wat heerlijk!
toch na elke plasbeurt spoelen met een spablauw flesje, en voor onderweg heb ik een klein spa blauw flesje handig!
ik ben na 2,5 week weer gaan werken. Ik ben nu 3 weken verder en ik moet zeggen het gaat eindelijk goed!! Het is mooi van onderen ik zie geen uithangende flappen meer! Zo fijn om nu in de spiegel te kijken! Vanochtend naar de kliniek geweest voor controle, ze waren erg tevreden en de achtergebleven hechtingen zijn verwijderd. Deed geen pijn! Ze vertelde mij dat ze zagvdat de ene schaamlip nog wat dik was en dat dit nog bijtrekt. Ik ben nu al tevreden laat staan over 6 weken! Ik besef het nog niet hoe mooi het is maar dat komt omdat ik veel ellende en pij heb gehad. Ik weet zeker dat ik het op een later moment besef en dat ik dan blij kan zijn.mij werd geadviseerd om tot de 6 de week te blijven spoelen en nog niet te sporten. Normaal sport ik 3 x in de week dus het is erg wennen om door de ingreep niet te kunnen sporten! Maar ik heb heb het er voor over.

een heel verhaal met misschien niet allemaal leuke dingen om te lezen.. Misschien heb ik pech gehad maar ik heb het zeker onderschat. Ik heb er te gemakkelijk over gedacht. Nu 3 weken later kan ik zeggen datvik steeds blijer word. In de 3 weken heb ik echt gedacht WAAR BEN IK AAN BEGONNEN. .... maar nu denk ik van ik ben ontzettend blij dat de uithangende lippen gewoon weg zijn.
Ik kan n iet wachten op mij eerste saunabezoek, geen schaamte! Ik moet nog 3 weken rustig aan doen maar het komt vast goed. De eerste keer vrijen lijkt me wel spannend, hopelijk niet te gevoelig.... op dit moment merk ik dat ik nog wel voorzichtig ben met alles maardat heeft tijd nodig. Tip: koop van die baggy jeans ( broek met laag kruis), zo kun je toch een leuke broek aan zonder dat het te strak zit bij het kruis.
Dit was mij ervaring. Mocht je no twijfelen, denk er goed over na want het is wel een ingreep waar je een aantal dagen/weken ongemak van hebt. Maar jenleven vol schaamte en niet vrij kunnen zijn en walging van jezelf is ook niet fijn. Ik ben nu wel blij ondanks alles dat de flapjes weg zijn.
Succes met je beslissing en de ingreep en vooral sterkte met het herstel!

M
M

Kliniek: ACCZ | A Klinieken

Specialist: Edwin van Onselen (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 10Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 10Persoonlijke service
M beveelt deze kliniek aan

21 oktober 2014

Geen reacties

2

Wat zijn je gegevens

of

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van ACCZ | A Klinieken

10
23 december 2010 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Marieke

Ik ben een nederlandse vrouw van 31 jaar,ik schaamde me eigen al sinds mijn 15 jaar voor mijn schaamlippen,Ik vond het echt verschrikkelijk als mijn…

94
29 november 2018 Schaamlipcorrectie
“ Schaamlipcorrectie met clitorishoodlift ” Anonieme gebruiker

Morgen is het drie weken geleden dat de ingreep werd uitgevoerd. De ingreep zelf is me enorm meegevallen, alleen de verdovingsprikjes waren wat…

10
09 januari 2014 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik heb een enkelzijdige schaamlipcorrectie gehad nu 3 weken geleden. Ik ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen. Prettige kliniek, personeel is…