Ervaring bij ACCZ | A Klinieken

Beoordeling Schaamlipcorrectie

22

“slechte behandeling”

Sorry maar ik moet toch mijn hele trieste ervaring kwijt:
mijn operatie, uitgevoerd door Dr.van Onselen, had een slecht resultaat en na 4maanden had ik steeds veel last van gehad. van Onselen en zijn assistente zeiden, dat pas na 1 jaar alles goed werd. Die rare woorden vond ik ongeloofwaardig en stapte voor second opinion naar Velthuis kliniek en terecht, want hun woorden waren leugens: van Onselen heeft me een blijvend letsel toegebracht! Hij benadrukte, dat hij bereid was me nog een keer kosteloos te opereren om zijn 'uitstekend werk' (zijn eigen woorden) te corrigeren, als ik een positieve reactie over hem zou plaatsen. Ik was heel ontstemd en dacht, dat na al mijn tranen en verdriet werd het uiteindelijk verbeterd. Thuis heb ik snel en zonder te veel na te denken een mooie reactie geplaatst. In augustus staat mijn tweede operatie gepland maar...ik ga op zoek naar een andere specialist, die mij verder kan helpen. Kon ik maar de tijd terugdraaien!!

L
Lara

3 review updates

“Update toegevoegd op 12 juli 2019”

Dr. van Onselen heeft me een psychish (en fysiek) letsel toegebracht: heel lang moest ik gebogen zitten op de operatie tafel en wachten, wachten, wachten..was kapot van de zenuwen! De operatie duurde (naar schatting) zo lang als het wachten zelf (pas toen ik een negatieve reactie over hem plaatste, bood van Onselen zijn excuses aan).
Tijdens de tweede controle verklapte zijn assistente dat mijn hechtingen zijn opengegaan tijdens de operatie: er ontstonden misvormingen (opzwellingen) onder clitoris, die ik nooit eerder heb gehad, soms voelt dat hinderlijk en vooral na het vrijen worden die groter. Ik begrijp dat niet al die misvormingen weg te krijgen en nu moet ik ermee leren leven..van Onselen heeft mijn leven verwoest!

“Update toegevoegd op 14 juli 2019”

Nog iets:
van Onselen voelde zich verontwaardigd toen ik dat 'verminking' noemde maar hoe anders zou je dat noemen?: na het vrijen en tijdens het vrijen zwellen die misvormingen onder clitoris op en dat voelt onprettig. Mijn een labia is veel te kort afgesneden, dat is zichtbaar en de specialist van Velthuis kliniek (tijdens mijn second opinion bezoek) heeft dat meteen gemerkt. Door de ellende, die van Onselen me heeft bezorgd, slaap ik slecht en moet sedatieve middelen gebruiken om te kunnen slapen..en nog de gedachte dat ik 900 euro voor mijn eigen verminking heb betaald..

“Update toegevoegd op 15 juli 2019”

Toen van Onselen beloofde me kosteloos tweede keer te opereren, trok ik mijn klacht terug. Maar na alles wat er gebeurd is , al mijn tranen en verdriet, wil ik van Onselen niet meer onder ogen komen..kan nog steeds niet bijkomen en geloven dat zoiets gebeurde met mij..zo'n onverschillige benadering heb ik nergens nooit ervaren! ik ga toch een klacht over van Onselen indienen (ook bij NVPC)

Kliniek: ACCZ | A Klinieken

Specialist: Edwin van Onselen (Plastisch Chirurg)

Behandeling: Schaamlipcorrectie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 6,0Klantvriendelijkheid
  • 6,0Het consultgesprek
  • 1,0Deskundigheid medische staf
  • 1,0De behandeling
  • 1,0Persoonlijke service
Lara beveelt deze kliniek niet aan

08 juli 2019

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van ACCZ | A Klinieken

92
11 september 2013 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anoniem

Ongeveer drie weken heb ik een labiacorrectie ondergaan. Achteraf had ik dit vele jaren eerder moeten doen, maar daarom niet minder trots op mijzelf…

85
08 oktober 2012 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Alweer een paar maandjes geleden had ik mijn labia-correctie. Deze deed ik met voornaamste reden uit schaamte. Na een tijdje rondkijken op het…

86
10 september 2012 Schaamlipcorrectie
“ Beoordeling ACCZ | A Klinieken (Behandeling: Schaamlipcorrectie) ” Anonieme gebruiker

sinds de puberteit schaamde ik mij voor mijn te grote schaamlippen. ze staken er flink uit. zelfs nadat ik getrouwd was schaamde ik me voor mijn man…