Ervaring bij ABC Clinic

Beoordeling Liposuctie

91

“Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Liposuctie)”

Beste lezer,

Begin juni heb ik een liposuctie laten doen van mijn maag, buik, lovehandles en bh-band(taille) met een lipofilling in de billen. Deze week, precies 3 maanden na de ingreep, een controle afspraak gehad bij de arts. Ik ben enorm tevreden en ook heel erg blij dat ik het heb laten doen. Ik heb er echt helemaal geen spijt van en ben nogmaals heel erg blij met het eindresultaat. Nu heb ik een slanke taille, platte buik met wat vollere billen. Mijn lichaam is dankzij dr. Mahieu erg mooi in proportie gebracht. Nee, het is geen Kim Kardashian of Jennifer Lopez effect wat veel mensen denken maar gewoon een lichaam in de juiste proportie.
Lees mijn verslag voor verdere informatie omtrent liposuctie en lipofilling vóór en na de operatie.

Tijdens het 1e consult ben ik goed, open en met name eerlijk geïnformeerd door de arts. Dr. Mahieu vertelde me precies wat wel of niet mogelijk zou zijn en heeft mij dankzij zijn openheid en eerlijkheid een reëel advies gegeven. De totaalprijs was in eerste instantie vrij boven mijn 'verwachtte' budget omdat ik eerst alleen voor mijn maag, buik(lipo) en billen(filling) de arts wilde consulteren. Ik had er niet over nagedacht dat 4-zones(liposculptuur) een veel mooiere resultaat zou opleveren. Vanwege de open en eerlijke houding van de arts heb ik 15-20 min na het consult meteen besloten om het te laten doen en had meteen een afspraak gemaakt. Ik had er een enorm goed gevoel bij en ik wilde ook zo graag af van mijn vetophopingen op mijn bovenlichaam!

De dag van de ingreep was ik erg zenuwachtig. Ik had mezelf eerst voorgenomen om niet te kiezen voor een roesje omdat ik het allemaal 'live' mee wilde maken. Tijdens het ingreep heb ik nogal pijn ervaren en deswege toch om een roesje gevraagd. Ik weet van andere reviews ook dat mensen de ingreep als pijnloos hebben ervaren maar ik ben iemand met een lage pijngrens, kortom erg kleinzerig dus.
Na de ingreep voelde en zag ik al meteen het resultaat, met name de filling in mijn billen. Ik wil echt heel nadrukkelijk zeggen dat het effect in de eerste paar dagen/weken totaal niet te vergelijken is met na 3 maanden. Het resultaat is echt pas na 3 maanden heel duidelijk, goed en erg mooi zichtbaar.

Verblijf in het zorghotel was erg prettig en comfortabel. Wel heb ik last gehad van braken en misselijkheid, dit is erg normaal. Gelukkig geen last gehad van het lekken van vloeistof wat ze tijdens de ingreep hadden ingespoten.

In de eerste 1,5 week heb ik vanwege de ingreep ook pijn ervaringen. Met name rug en buik. Pijn was wel te reduceren met pijnstillers maar daarna alsnog lichte pijn ervaringen. De 1e dag van de ingreep was ook de 1e dag van mijn menstruatie, ook dat zal wel een rol hebben gehad op mijn pijnbeleving tijdens en na de ingreep. Ook was het lastig om de billen(vanwege filling) in de eerste week te ontlasten. Om de 15 minuten staan/lopen en niet op de billen zitten was echt even wennen. Ook 6 weken lang drukkleding moeten dragen, hiermee heel weinig hindernissen mee gehad. Het was dus erg goed te doen!

Nu ben ik weer 3 maanden verder en ben enorm blij met mijn lichaam. Het is nu in een goede verhouding en ik maak me echt bijna nergens meer zorgen over. Nu ben ik ook nog meer gemotiveerd om meer op mijn lichaam te letten omdat ik het mooie resultaat van de lipo wil behouden. Lipo heeft een blijvend resultaat maar ik denk dat het belangrijk is om zo min mogelijk last te hebben van een jojo-effect. Nu weet ik ook dat ik d.m.v. een goede/gezonde eetpatroon het gewenste resultaat kan behouden terwijl voorheen mijn goede/gezonde eetpatroon geen resultaat opleverde om plaatselijke vetophopingen te verminderen. Ik zit zo lekker in mijn vel als ik een strakke jeans aan heb dat ik dat gevoel heel graag wil behouden.

Ik hoop dat ik je goed heb kunnen informeren over mijn ervaring van liposuctie en lipofilling.

Met vriendelijk groet

A
Anoniem

Kliniek: ABC Clinic

Specialist: Cedric de Mahieu (Cosmetisch Arts)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 6,8Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 9,8Het consultgesprek
  • 9,0Deskundigheid medische staf
  • 9,0De behandeling
  • 9,7Persoonlijke service
Anoniem beveelt deze kliniek aan

15 september 2016

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van ABC Clinic

60
01 juli 2015 Liposuctie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Liposuctie) ” Sarah

Ik heb een lipofilling/liposuctie gehad. Het consult voor en na de operatie werd naar mijn gevoel afgeraffeld, er werd niet echt de tijd genomen voor…

89
24 december 2011 Liposuctie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Liposuctie) ” Anonieme gebruiker

Goed advies van de cosmetisch arts over de omvang en aard van de behandeling. Attente, zorgvuldige opstelling van arts en assistent. Duidelijke…

99
12 december 2013 Liposuctie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Liposuctie) ” G. schouten

Nadat ik bij meerdere klinieken op consult ben geweest kwam ik bij ABC kliniek terecht. Ik had bij het consult met dr. Jehin al direct een goed…