Ervaring bij ABC Clinic

Beoordeling Liposuctie

98

“Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Liposuctie)”

Ik vond het een enorme stap om dit te gaan doen. Ik heb er heel veel nachten over geslapen :-). Na een informatief consult en een advies heb ik direct een afspraak gemaakt. Ik heb op 22 januari 2016 een liposculpture behandeling ondergaan op 5 verschillende plaatsen
Ik ben enorm tevreden over het hele proces, hoe de behandeling is uitgevoerd en ik ben echt heel gelukkig met het eindresultaat waar het uiteindelijk om te doen was natuurlijk. Heb je er goed over nagedacht? Ik zou zeggen: Doen!

Ik ben op vrijdag 22 januari op de afgesproken tijd ingecheckt bij het zorghotel en ben daar opgehaald en naar de kliniek gebracht. Daar werd ik direct klaar gemaakt voor de behandeling. De behandeling heeft in totaal 1,5 uur geduurd. De arts en de verpleegkundige doen er alles aan om het zo comfortabel mogelijk voor je te maken. Ze zijn erg aardig, benoemen steeds wat er gaat gebeuren. Ik heb geen roesje gehad. Dat was ook niet nodig. Het was niet pijnloos maar goed te verdragen. Er is in totaal 4,5 liter vet verwijderd.
Na de ingreep krijg je een drukpak aan. En je lekt. Daar wordt je netjes over geinformeerd vooraf maar was alsnog een vreemde gewaarwording.

Na de behandeling ben ik naar het zorghotel gebracht. Ik heb een relatief goede nacht gehad. De volgende dag ben ik zelf naar huis gereden en op maandag ben ik ga an werken. De eerste week had ik een bizar beurs gevoel in mijn lijf. Het drukpak vond ik fijn/ ondersteunend.

Ik ben nu 3 maanden verder. Ik ben op nacontrole geweest en ik en dr Mahieu zijn beiden tevreden. Nou ja... ik ben echt gelukkig. Eindelijk ben ik verlost van het vet op plaatsen waar ik het niet af kreeg (paardrijbroek, flanken, maag, rug) . Al met al is het een flink bedrag. Ik heb er echt voor moeten sparen. Maar het was het geld zeker waard. Ik heb geen spijt, zou het zo weer doen!



H
H

Kliniek: ABC Clinic

Specialist: Cedric de Mahieu (Cosmetisch Arts)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 9,7Telefonische bereikbaarheid
  • 10Klantvriendelijkheid
  • 10Het consultgesprek
  • 10Deskundigheid medische staf
  • 10De behandeling
  • 9,7Persoonlijke service
H beveelt deze kliniek aan

25 april 2016

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van ABC Clinic

96
25 juli 2014 Liposuctie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Liposuctie) ” Sanneke

Foto´s volgen zeker over 3 maanden, ik ben vandaag geholpen dus alles is nog vers. Foto´s volgen over 3 maanden na de controle door Dr Mahieu.

96
06 november 2013 Liposuctie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Liposuctie) ” Anonieme gebruiker

Zeer goede ervaring in deze Kliniek, 1e consult alles goed verteld wat ik kon verwachten van het eindresultaat, tijdens de behandeling zeer goede…

98
23 december 2017 Liposuctie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Liposuctie) ” Coen

Een hele fijne en vriendelijke kliniek. Dokter De Mahieu heeft me voor de operatie erg op mijn gemak gesteld, is erg toegankelijk en maakte zelfs soms…