Ervaring bij ABC Clinic

Beoordeling Liposuctie

59

“Ontevreden ”

Het duurde een aantal maanden voordat ik op consult kon komen. Het consult duurde vervolgens maar enkele minuten en er werd gezegd dat ik ipv een bult onder mijn kin een kuiltje zou krijgen na de behandeling. Dit is wat ik wilde, van die onderkin af en de dokter gaf aan dat dat zou gaan lukken! Vol spanning, maar ook met veel zin ging ik naar de behandeling. Eindelijk zou ik van mijn onderkin af zijn. De behandeling zelf viel mee, al vond ik het raar dat ik overal op internet las dat de geïnjecteerde vloeistof eerst 20 minuten moest inwerken alvorens de behandeling verder ging. Bij mij is dit niet gebeurd en ging de behandeling in één keer door. Na vijf dagen de kinband om te hebben gehad, trokken de blauwe plekken vrij snel weg. Na een week was er nauwelijks nog iets van de blauwe plekken te zien. Echter was er nog geen resultaat te zien, wat ik jammer vond. Maar overal las ik dat ik geduld moest hebben en over drie maanden zou het eindresultaat zichtbaar zijn. Maar na drie maanden zag ik nog nauwelijks verschil en ben ik totaal niet tevreden en nog steeds ben ik continu bezig met die onderkin..

Dokter de mahieu zegt bij de nacontrole wel resultaat te zien en hij is tevreden, hij zegt dat pas na een jaar het echte resultaat te zien is.

Als ik zeg, zolang ik recht vooruit kijk valt het misschien mee (maar dat was voor de behandeling ook al), maar zodra ik ook maar een klein beetje naar beneden kijk is de onderkin gelijk weer te zien. Als reactie krijg ik ‘dan moet je niet naar beneden kijken’ Ook al geef ik aan dat ik echt niet tevreden ben, ik word een beetje afgewimpeld en sta na een paar minuten weer buiten. Later nog telefonisch contact gehad met de kliniek en besloten om na een jaar nogmaals op controle te gaan. Inmiddels is het vier maanden na mijn behandeling en nog altijd zie ik nauwelijks resultaat. Als ik dit had geweten, had ik die 1500 euro weggooien en een week van mijn vakantie opgeven om binnen te zitten met een kinband op mijn hoofd zeker niet gedaan!

A
Anonieme gebruiker

Kliniek: ABC Clinic

Specialist: Cedric de Mahieu (Cosmetisch Arts)

Behandeling: Liposuctie

Beoordeling verschillende onderdelen

  • 7,0Telefonische bereikbaarheid
  • 7,0Klantvriendelijkheid
  • 5,0Het consultgesprek
  • 6,0Deskundigheid medische staf
  • 6,0De behandeling
  • 5,0Persoonlijke service
Anonieme gebruiker beveelt deze kliniek niet aan

03 november 2018

Plan vrijblijvend een consult in

  • Vraag een vrijblijvend consult aan, dit kost je dus niets
  • Kies een datum en behandeling
  • De kliniek neemt contact met je op om het consult in te plannen

Vergelijkbare beoordelingen van ABC Clinic

94
17 september 2019 Liposuctie
“ Zeer professioneel en vriendelijk! ” Judy

ik ben super blij met het resultaat. voel me, sinds behandeling weer erg prettig met mijn lijf!

10
30 november 2015 Liposuctie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Liposuctie) ” Leon

Het intakegesprek was kort maar krachtig en realistisch. Prettig gesprek. Ik had al veel informatie zelf opgezocht en verkregen tijdens een consult…

91
29 april 2016 Liposuctie
“ Beoordeling ABC Clinic (Behandeling: Liposuctie) ” Mevrouw E.

Persoonlijke bejegening door medewerkers en arts. Van het begin van het traject tot het einde sta je als klant centraal. Combinatie met verzorging in…