Vet wegvriezen

Bierbuiken, zwembandjes en “lovehandles”. Veel mensen lopen urenlang te zweten in de sportschool om ze er van af te trainen, en dan nog vaak zonder resultaat. Een rage uit de VS biedt uitkomst: vries het weg ook wel cool sculpting genoemd.

Cryolipolyse, zoals het wegvriezen van vet officieel heet, maakt gebruik van een apparaat met een grote zuignap, die het “probleemgebied” vacuum trekt en koelt tot 4 graden. Met een uurtje vriezen wordt zo al snel 1 miljard vetcellen de das om gedaan en later via lever en nieren afgevoerd. Volgens de aanbieder(s) van deze behandelmethode zijn patiënten razendenthousiast!

Ervaringen en klinieken

Lees reviews van anderen en vergelijk alle klinieken voor vet wegvriezen om de juiste keuze te maken.

Alle vet wegvriezen reviews Alle vet wegvriezen klinieken
 

De meesten willen meteen drie keer. Het is pijnloos, al kunnen achteraf spierpijn en blauwe plekken optreden. Het doodvriezen van vetcellen is alleen voor mensen die hier en daar nog een kwabje willen wegwerken. Het resultaat van de behandeling is blijvend, vetcellen komen dus niet terug.. Vetcellen zijn net volle of lege silo’s. Bij cryolipolyse wordt hun aantal verminderd. Aan dit alles hangt een prijskaartje. Zo’n 1300 euro voor een behandeling van 2 uur van bijvoorbeeld buik of billen.

Laatste vet wegvriezen ervaringen

89
15 oktober 2018 Vet wegvriezen
“ Beoordeling Coolsculpting Centers Den Haag (Behandeling: Vet wegvriezen) ” Sandra

Vriendelijk, vakkundig medisch personeel. Er wordt goed naar je gekeken / geluisterd. Goed geadviseerd. Tijdens de behandeling word je in de watten…

10
02 oktober 2018 Vet wegvriezen
“ Beoordeling Dorien.nl Anti-Ageing Center (Behandeling: Vet wegvriezen) ” Ingrid

Ik heb het als heel fijn ervaren en ben heel blij met het resultaat.

90
01 oktober 2018 Vet wegvriezen
“ Beoordeling Coolsculpting Centers Den Haag (Behandeling: Vet wegvriezen) ” Petra

Persoonlijk, duidelijke uitleg, vriendelijk, snel (relatief) en goed resultaat!

Bekijk reviews
Bekijk klinieken