Cryolipolyse - vet wegvriezen

91

Gebaseerd op 118 ervaringen

Bierbuiken, zwembandjes en “lovehandles”. Veel mensen lopen urenlang te zweten in de sportschool om ze er van af te trainen, en dan nog vaak zonder resultaat. Een rage uit de VS biedt uitkomst: vries het weg ook wel cool sculpting genoemd.

Cryolipolyse, zoals het wegvriezen van vet officieel heet, maakt gebruik van een apparaat met een grote zuignap, die het “probleemgebied” vacuum trekt en koelt tot 4 graden. Met een uurtje vriezen wordt zo al snel 1 miljard vetcellen de das om gedaan en later via lever en nieren afgevoerd. Volgens de aanbieder(s) van deze behandelmethode zijn patiënten razendenthousiast!

 

De meesten willen meteen drie keer. Het is pijnloos, al kunnen achteraf spierpijn en blauwe plekken optreden. Het doodvriezen van vetcellen is alleen voor mensen die hier en daar nog een kwabje willen wegwerken. Het resultaat van de behandeling is blijvend, vetcellen komen dus niet terug.. Vetcellen zijn net volle of lege silo’s. Bij cryolipolyse wordt hun aantal verminderd. Aan dit alles hangt een prijskaartje. Zo’n 1300 euro voor een behandeling van 2 uur van bijvoorbeeld buik of billen.

Laatste reviews

Bekijk alle (123)

CoolSculpting Kliniek Den Bosch Vet wegvriezen Review door Arlette
25 mei 2017

10

Al meteen bij de intake had ik een goed gevoel bij deze kliniek. Ik had me...

CoolSculpting Kliniek Amsterdam Vet wegvriezen Review door Gerda
23 mei 2017

10

Zeker aan te bevelen. Maar zou passend zijn als er ook een materiaal was voor de...

CoolSculpting Kliniek Rotterdam Vet wegvriezen Review door G.
23 mei 2017

76

7 / 5 voor de behandeling is het plaatsen en vacuüm trekken v/d huid. Een...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 123 Vet wegvriezen ervaringen