X

Cryolipolyse - vet wegvriezen

92

Gebaseerd op 70 ervaringen

Bierbuiken, zwembandjes en “lovehandles”. Veel mensen lopen urenlang te zweten in de sportschool om ze er van af te trainen, en dan nog vaak zonder resultaat. Een rage uit de VS biedt uitkomst: vries het weg ook wel cool sculpting genoemd.

Cryolipolyse, zoals het wegvriezen van vet officieel heet, maakt gebruik van een apparaat met een grote zuignap, die het “probleemgebied” vacuum trekt en koelt tot 4 graden. Met een uurtje vriezen wordt zo al snel 1 miljard vetcellen de das om gedaan en later via lever en nieren afgevoerd. Volgens de aanbieder(s) van deze behandelmethode zijn patiënten razendenthousiast!

 

De meesten willen meteen drie keer. Het is pijnloos, al kunnen achteraf spierpijn en blauwe plekken optreden. Het doodvriezen van vetcellen is alleen voor mensen die hier en daar nog een kwabje willen wegwerken. Het resultaat van de behandeling is blijvend, vetcellen komen dus niet terug.. Vetcellen zijn net volle of lege silo’s. Bij cryolipolyse wordt hun aantal verminderd. Aan dit alles hangt een prijskaartje. Zo’n 1300 euro voor een behandeling van 2 uur van bijvoorbeeld buik of billen.

Laatste reviews

Bekijk alle (70)

Coolsculpting Centers Den Haag Vet wegvriezen Review door Maarten
25 september 2016

91

Lovehandles nagenoeg weg. Marianne heeft me goed en deskundig geholpen, ben er blij... ...

CoolSculpting Centers Amsterdam Vet wegvriezen Review door L
24 september 2016

90

Mooi cluppie mensen. Ff rotgevoel bij behandeling, nu mooi in bikini, mn vriendin... ...

CoolSculpting Centers Amsterdam Vet wegvriezen Review door S
19 september 2016

79

3 keer 2 behandelingen. Lovehandles en buik. Buik was pijnlijk, lovehandles helemaal... ...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 70 Vet wegvriezen ervaringen