Cryolipolyse - vet wegvriezen

92

Gebaseerd op 234 ervaringen

Bierbuiken, zwembandjes en “lovehandles”. Veel mensen lopen urenlang te zweten in de sportschool om ze er van af te trainen, en dan nog vaak zonder resultaat. Een rage uit de VS biedt uitkomst: vries het weg ook wel cool sculpting genoemd.

Cryolipolyse, zoals het wegvriezen van vet officieel heet, maakt gebruik van een apparaat met een grote zuignap, die het “probleemgebied” vacuum trekt en koelt tot 4 graden. Met een uurtje vriezen wordt zo al snel 1 miljard vetcellen de das om gedaan en later via lever en nieren afgevoerd. Volgens de aanbieder(s) van deze behandelmethode zijn patiënten razendenthousiast!

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct vet wegvriezen ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken
 

De meesten willen meteen drie keer. Het is pijnloos, al kunnen achteraf spierpijn en blauwe plekken optreden. Het doodvriezen van vetcellen is alleen voor mensen die hier en daar nog een kwabje willen wegwerken. Het resultaat van de behandeling is blijvend, vetcellen komen dus niet terug.. Vetcellen zijn net volle of lege silo’s. Bij cryolipolyse wordt hun aantal verminderd. Aan dit alles hangt een prijskaartje. Zo’n 1300 euro voor een behandeling van 2 uur van bijvoorbeeld buik of billen.

Laatste reviews

Bekijk alle (239)

CoolSculpting Kliniek Amsterdam Vet wegvriezen Review door Anonieme gebruiker
21 november 2017

10

Zeer prettig ontvangen en duidelijke uitleg over de behandeling. Op de dag van...

CoolSculpting Kliniek Amsterdam Vet wegvriezen Review door Leonie
20 november 2017

10

Behandeling is veel minder pijnlijk dan verwacht en alles wordt goed...

CoolSculpting Centers Amsterdam Vet wegvriezen Review door Vanessa
20 november 2017

10

Na een zeer duidelijk intakegesprek, besloten om mijn flanken, buik en boven bh...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 239 Vet wegvriezen ervaringen