Cryolipolyse - vet wegvriezen

91

Gebaseerd op 195 ervaringen

Bierbuiken, zwembandjes en “lovehandles”. Veel mensen lopen urenlang te zweten in de sportschool om ze er van af te trainen, en dan nog vaak zonder resultaat. Een rage uit de VS biedt uitkomst: vries het weg ook wel cool sculpting genoemd.

Cryolipolyse, zoals het wegvriezen van vet officieel heet, maakt gebruik van een apparaat met een grote zuignap, die het “probleemgebied” vacuum trekt en koelt tot 4 graden. Met een uurtje vriezen wordt zo al snel 1 miljard vetcellen de das om gedaan en later via lever en nieren afgevoerd. Volgens de aanbieder(s) van deze behandelmethode zijn patiënten razendenthousiast!

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct vet wegvriezen ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken
 

De meesten willen meteen drie keer. Het is pijnloos, al kunnen achteraf spierpijn en blauwe plekken optreden. Het doodvriezen van vetcellen is alleen voor mensen die hier en daar nog een kwabje willen wegwerken. Het resultaat van de behandeling is blijvend, vetcellen komen dus niet terug.. Vetcellen zijn net volle of lege silo’s. Bij cryolipolyse wordt hun aantal verminderd. Aan dit alles hangt een prijskaartje. Zo’n 1300 euro voor een behandeling van 2 uur van bijvoorbeeld buik of billen.

Laatste reviews

Bekijk alle (200)

CoolSculpting Centers Amsterdam Vet wegvriezen Review door Anonieme gebruiker
22 september 2017

10

Ik had een behoorlijke lap vet rond mijn middel. Eigenlijk wilde ze me niet...

CoolSculpting Kliniek Rotterdam Vet wegvriezen Review door Ilse
15 september 2017

97

Zeer vriendelijk, klantgericht. Duidelijke uitleg, je weet hoe de behandeling...

CoolSculpting Kliniek Amsterdam Vet wegvriezen Review door Elise
13 september 2017

10

Super duidelijke uitleg en fijn persoonlijk advies. Nemen alle tijd voor je:...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 200 Vet wegvriezen ervaringen