image description

Vet wegvriezen


Alle informatie over vet wegvriezen

Algemene informatie

Bierbuiken, zwembandjes en “lovehandles”. Veel mensen lopen urenlang te zweten in de sportschool om ze er van af te trainen, en dan nog vaak zonder resultaat. Een rage uit de VS biedt uitkomst: vries het weg ook wel cool sculpting genoemd.

Cryolipolyse, zoals het wegvriezen van vet officieel heet, maakt gebruik van een apparaat met een grote zuignap, die het “probleemgebied” vacuum trekt en koelt tot 4 graden. Met een uurtje vriezen wordt zo al snel 1 miljard vetcellen de das om gedaan en later via lever en nieren afgevoerd. Volgens de aanbieder(s) van deze behandelmethode zijn patiënten razendenthousiast!

De meesten willen meteen drie keer. Het is pijnloos, al kunnen achteraf spierpijn en blauwe plekken optreden. Het doodvriezen van vetcellen is alleen voor mensen die hier en daar nog een kwabje willen wegwerken. Het resultaat van de behandeling is blijvend, vetcellen komen dus niet terug.. Vetcellen zijn net volle of lege silo’s. Bij cryolipolyse wordt hun aantal verminderd. Aan dit alles hangt een prijskaartje. Zo’n 1300 euro voor een behandeling van 2 uur van bijvoorbeeld buik of billen.

Vet wegvriezen Ervaringen (6)

Uitgebreid zoeken
image description
Geplaatst op: 21/11/2014
Ja, was het waard
Ik had zoveel goede dingen gelezen over cryolipolyse dat ik de sprong in het diepe heb gewaagd. Ik ben in augustus begonnen en na drie behandelingen kan ik oprecht zeggen dat het werkt! Ik heb de behandelingen laten uitvoeren bij Dorien anti-ageing in Druten. Prettige sfeer en goede voorlichting en...
Mevr. Kerken
image description
Geplaatst op: 26/03/2014
Zeer ervaren personeel en professionele behandeling. Onlangs de eerste behandeling ondergaan, dus nog in volle verwachting van het eindresultaat! Maar nu al zeer positief! Na de eerste behandeling zag ik na een klein maandje al resultaat!
Marjolijn
image description
Geplaatst op: 13/02/2014
Ik heb drie behandelingen ondergaan van cryolipolyse. Dat is mij aangeraden voor het beste resultaat! Aan het begin een beetje onzeker en sceptisch, maar aan het einde geen woorden meer over dan alleen maar lof! Geweldig! Twee maanden geleden de laatste behandeling gehad! En het werkt nog steeds...
Anoniem
image description
Geplaatst op: 26/06/2013
Dankzij de goede zorgen van de dames bij Dorien viel het ontzettend mee! Ik vond het wat eng, maar wat ben ik blij met het resultaat!
Anoniem
image description
Geplaatst op: 17/06/2013
Prettige salon, met duidelijke informatie. De behandelingen (3) hebben lang doorgewerkt en ik denk dat ik nu het eindresultaat heb bereikt. Ik ben zeer tevreden! Laat je goed informeren, zodat je weet wat je kunt verwachten.
Maaike
image description
Geplaatst op: 12/06/2013
De specialistes bij Dorien Anti Aging zijn deskundig en vriendelijk. Het effect bleef lang doorwerken en ik ben erg tevreden met het eindresultaat.
Login
X
X
Verstuur melding
X
Selecteer reden:
Onderwerp:

Je vraag: