X
img

Vet wegvriezen

91

Gebaseerd op 20 ervaringen

Bierbuiken, zwembandjes en “lovehandles”. Veel mensen lopen urenlang te zweten in de sportschool om ze er van af te trainen, en dan nog vaak zonder resultaat. Een rage uit de VS biedt uitkomst: vries het weg ook wel cool sculpting genoemd.

Cryolipolyse, zoals het wegvriezen van vet officieel heet, maakt gebruik van een apparaat met een grote zuignap, die het “probleemgebied” vacuum trekt en koelt tot 4 graden. Met een uurtje vriezen wordt zo al snel 1 miljard vetcellen de das om gedaan en later via lever en nieren afgevoerd. Volgens de aanbieder(s) van deze behandelmethode zijn patiënten razendenthousiast!

 

De meesten willen meteen drie keer. Het is pijnloos, al kunnen achteraf spierpijn en blauwe plekken optreden. Het doodvriezen van vetcellen is alleen voor mensen die hier en daar nog een kwabje willen wegwerken. Het resultaat van de behandeling is blijvend, vetcellen komen dus niet terug.. Vetcellen zijn net volle of lege silo’s. Bij cryolipolyse wordt hun aantal verminderd. Aan dit alles hangt een prijskaartje. Zo’n 1300 euro voor een behandeling van 2 uur van bijvoorbeeld buik of billen.

Laatste reviews

Bekijk alle (20)

Kliniek Sanders Vet wegvriezen Review door Charlotte
10 februari 2016

99

In het afgelopen jaar heb ik vier cryo-behandelingen bij Kliniek Sanders gehad. De behandelingen hebben plaatsgevonden na een... ...

CoolSculpting Kliniek Blaricum Vet wegvriezen Review door Tina
8 februari 2016

10

Prima behandeld. Eerste 2 nachten beetje pijnlijk maar het resultaat geweldig!!

CoolSculpting Kliniek Rotterdam Vet wegvriezen Review door H.
5 februari 2016

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 20 Vet wegvriezen ervaringen

Vet wegvriezen klinieken in de buurt