Cryolipolyse - vet wegvriezen

93

Gebaseerd op 280 ervaringen

Bierbuiken, zwembandjes en “lovehandles”. Veel mensen lopen urenlang te zweten in de sportschool om ze er van af te trainen, en dan nog vaak zonder resultaat. Een rage uit de VS biedt uitkomst: vries het weg ook wel cool sculpting genoemd.

Cryolipolyse, zoals het wegvriezen van vet officieel heet, maakt gebruik van een apparaat met een grote zuignap, die het “probleemgebied” vacuum trekt en koelt tot 4 graden. Met een uurtje vriezen wordt zo al snel 1 miljard vetcellen de das om gedaan en later via lever en nieren afgevoerd. Volgens de aanbieder(s) van deze behandelmethode zijn patiënten razendenthousiast!

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct vet wegvriezen ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken
 

De meesten willen meteen drie keer. Het is pijnloos, al kunnen achteraf spierpijn en blauwe plekken optreden. Het doodvriezen van vetcellen is alleen voor mensen die hier en daar nog een kwabje willen wegwerken. Het resultaat van de behandeling is blijvend, vetcellen komen dus niet terug.. Vetcellen zijn net volle of lege silo’s. Bij cryolipolyse wordt hun aantal verminderd. Aan dit alles hangt een prijskaartje. Zo’n 1300 euro voor een behandeling van 2 uur van bijvoorbeeld buik of billen.

Laatste reviews

Bekijk alle (285)

Coolsculpting Centers Eindhoven Vet wegvriezen Review door Amar
13 februari 2018

99

Hoe Cool, in mijn favoriete winkel (Soap) zit nu ook Coolsculpting. We (met...

De CoolSculpting Kliniek Den Bosch Vet wegvriezen Review door Sanne
10 februari 2018

80

Ik ben begonnen met het behandelen van mijn heupen. Dit was zo succesvol dat ik...

CoolSculpting Centers Amsterdam Vet wegvriezen Review door Anonieme gebruiker
10 februari 2018

99

Was een cadeau van mijn man. 4 cycles voor mijn buik. Die is nu weg. Ik ben nu...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 285 Vet wegvriezen ervaringen