Cryolipolyse - vet wegvriezen

93

Gebaseerd op 348 ervaringen

Bierbuiken, zwembandjes en “lovehandles”. Veel mensen lopen urenlang te zweten in de sportschool om ze er van af te trainen, en dan nog vaak zonder resultaat. Een rage uit de VS biedt uitkomst: vries het weg ook wel cool sculpting genoemd.

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct vet wegvriezen ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken

Cryolipolyse, zoals het wegvriezen van vet officieel heet, maakt gebruik van een apparaat met een grote zuignap, die het “probleemgebied” vacuum trekt en koelt tot 4 graden. Met een uurtje vriezen wordt zo al snel 1 miljard vetcellen de das om gedaan en later via lever en nieren afgevoerd. Volgens de aanbieder(s) van deze behandelmethode zijn patiënten razendenthousiast!

 

De meesten willen meteen drie keer. Het is pijnloos, al kunnen achteraf spierpijn en blauwe plekken optreden. Het doodvriezen van vetcellen is alleen voor mensen die hier en daar nog een kwabje willen wegwerken. Het resultaat van de behandeling is blijvend, vetcellen komen dus niet terug.. Vetcellen zijn net volle of lege silo’s. Bij cryolipolyse wordt hun aantal verminderd. Aan dit alles hangt een prijskaartje. Zo’n 1300 euro voor een behandeling van 2 uur van bijvoorbeeld buik of billen.

Laatste reviews

Bekijk alle (353)

De CoolSculpting Kliniek Den Bosch Vet wegvriezen Review door Yvon
16 augustus 2018

88

Ik zou deze kliniek / behandeling zeker aanraden. Ten eerste de behandeling...

De Coolsculpting Kliniek Vet wegvriezen Review door Bart-Jan
14 augustus 2018

10

Ik heb lang getwijfeld over deze behandeling want ik kende het niet. Toch de...

De CoolSculpting Kliniek Den Bosch Vet wegvriezen Review door Ivonne
13 augustus 2018

79

In eerste instantie was ik een beetje sceptisch, ook door de kosten van de...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 353 Vet wegvriezen ervaringen