X

Cryolipolyse - vet wegvriezen

92

Gebaseerd op 70 ervaringen

Bierbuiken, zwembandjes en “lovehandles”. Veel mensen lopen urenlang te zweten in de sportschool om ze er van af te trainen, en dan nog vaak zonder resultaat. Een rage uit de VS biedt uitkomst: vries het weg ook wel cool sculpting genoemd.

Cryolipolyse, zoals het wegvriezen van vet officieel heet, maakt gebruik van een apparaat met een grote zuignap, die het “probleemgebied” vacuum trekt en koelt tot 4 graden. Met een uurtje vriezen wordt zo al snel 1 miljard vetcellen de das om gedaan en later via lever en nieren afgevoerd. Volgens de aanbieder(s) van deze behandelmethode zijn patiënten razendenthousiast!

 

De meesten willen meteen drie keer. Het is pijnloos, al kunnen achteraf spierpijn en blauwe plekken optreden. Het doodvriezen van vetcellen is alleen voor mensen die hier en daar nog een kwabje willen wegwerken. Het resultaat van de behandeling is blijvend, vetcellen komen dus niet terug.. Vetcellen zijn net volle of lege silo’s. Bij cryolipolyse wordt hun aantal verminderd. Aan dit alles hangt een prijskaartje. Zo’n 1300 euro voor een behandeling van 2 uur van bijvoorbeeld buik of billen.

Laatste reviews

Bekijk alle (78)

CoolSculpting Kliniek Blaricum Vet wegvriezen Review door Tanja
26 oktober 2016

86

Zowel de intake, behandeling en nacontrole zijn heel prettig verlopen. Goede... ...

CoolSculpting Centers Amsterdam Vet wegvriezen Review door Doris
22 oktober 2016

88

Echt heel goed dit. Ben in mijn taille 6 cm strakker geworden. Moet wel eerlijk... ...

CoolSculpting Kliniek Rotterdam Vet wegvriezen Review door Hanneke
17 oktober 2016

90

het gehele traject was absoluut niet belastend, slechts na behandeling een korte duur... ...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 78 Vet wegvriezen ervaringen