X

Vet wegvriezen

94

Gebaseerd op 32 ervaringen

Bierbuiken, zwembandjes en “lovehandles”. Veel mensen lopen urenlang te zweten in de sportschool om ze er van af te trainen, en dan nog vaak zonder resultaat. Een rage uit de VS biedt uitkomst: vries het weg ook wel cool sculpting genoemd.

Cryolipolyse, zoals het wegvriezen van vet officieel heet, maakt gebruik van een apparaat met een grote zuignap, die het “probleemgebied” vacuum trekt en koelt tot 4 graden. Met een uurtje vriezen wordt zo al snel 1 miljard vetcellen de das om gedaan en later via lever en nieren afgevoerd. Volgens de aanbieder(s) van deze behandelmethode zijn patiënten razendenthousiast!

 

De meesten willen meteen drie keer. Het is pijnloos, al kunnen achteraf spierpijn en blauwe plekken optreden. Het doodvriezen van vetcellen is alleen voor mensen die hier en daar nog een kwabje willen wegwerken. Het resultaat van de behandeling is blijvend, vetcellen komen dus niet terug.. Vetcellen zijn net volle of lege silo’s. Bij cryolipolyse wordt hun aantal verminderd. Aan dit alles hangt een prijskaartje. Zo’n 1300 euro voor een behandeling van 2 uur van bijvoorbeeld buik of billen.

Laatste reviews

Bekijk alle (32)

CoolSculpting Kliniek Rotterdam Vet wegvriezen Review door Saskia
17 mei 2016

76

Prima behandeling, goed te doen qua pijn, en zeker goed resultaat! Super aardig en... ...

CoolSculpting Kliniek Rotterdam Vet wegvriezen Review door Erica
3 mei 2016

10

I felt like coolsculpting was to good to be true and it took a while for me to decide... ...

CoolSculpting Kliniek Rotterdam Vet wegvriezen Review door Sonja
29 april 2016

91

Beetje eng over wat me te wachten stond. Eerst 1 arm en toen 12 weken gewacht op 't... ...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 32 Vet wegvriezen ervaringen