X

Cryolipolyse - vet wegvriezen

94

Gebaseerd op 41 ervaringen

Bierbuiken, zwembandjes en “lovehandles”. Veel mensen lopen urenlang te zweten in de sportschool om ze er van af te trainen, en dan nog vaak zonder resultaat. Een rage uit de VS biedt uitkomst: vries het weg ook wel cool sculpting genoemd.

Cryolipolyse, zoals het wegvriezen van vet officieel heet, maakt gebruik van een apparaat met een grote zuignap, die het “probleemgebied” vacuum trekt en koelt tot 4 graden. Met een uurtje vriezen wordt zo al snel 1 miljard vetcellen de das om gedaan en later via lever en nieren afgevoerd. Volgens de aanbieder(s) van deze behandelmethode zijn patiënten razendenthousiast!

 

De meesten willen meteen drie keer. Het is pijnloos, al kunnen achteraf spierpijn en blauwe plekken optreden. Het doodvriezen van vetcellen is alleen voor mensen die hier en daar nog een kwabje willen wegwerken. Het resultaat van de behandeling is blijvend, vetcellen komen dus niet terug.. Vetcellen zijn net volle of lege silo’s. Bij cryolipolyse wordt hun aantal verminderd. Aan dit alles hangt een prijskaartje. Zo’n 1300 euro voor een behandeling van 2 uur van bijvoorbeeld buik of billen.

Laatste reviews

Bekijk alle (41)

CoolSculpting Kliniek Rotterdam Vet wegvriezen Review door Neeltje
24 augustus 2016

89

Ik ben erg enthousiast snel geholpen. De afspraken konden op korte termijn... ...

CoolSculpting Kliniek Amsterdam Vet wegvriezen Review door Leonie
19 augustus 2016

86

Mijn ervaring met de Coolsculpting kliniek was geweldig. Wat een fijne mensen, die... ...

Coolsculpting Centers het Gooi Vet wegvriezen Review door Anna
1 augustus 2016

99

Ik had veel last van het vet op mijn bovenbenen. Ik was nog redelijk onbekend met... ...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 41 Vet wegvriezen ervaringen