Terug naar menu
of
Terug naar menu
Terug naar menu
Terug naar menu

Registreren

  • Je gegevens behandelen we uiteraard vertrouwelijk
  • Aanmelden is zo gepiept
  • Gesteld op privacy?
    bepaal zelf de instellingen
Aanmelden met Facebook

We posten nooit op je timeline zonder toestemming.

of

Registreer met je e-mailadres

Registreer met je email

Heb je al een account? inloggen

Terug naar menu

Geboortedatum

Naar vorige tab

X
img

Intralase Femtolasik

88

Gebaseerd op 30 ervaringen

De Intralase Femtolasik behandeling (ook wel intralasik of femtosecond genoemd) is de meest geavanceerde ooglaserbehandeling.

 

Er wordt gebruik gemaakt van 's werelds meest precieze lasertechnologie. Met een computergestuurde Femtosecond laser wordt een flinterdun flapje gemaakt in het hoornvlies. Vervolgens wordt met een excimer laser de brilsterkte gecorrigeerd. Het flapje wordt terug gelegd en daardoor is het oppervlak direct weer geheeld en kun je snel weer goed zien. Met de Femtolasik kunnen de meeste oogafwijkingen worden behandeld. Momenteel komt van alle sterktes 95% in 1 keer op nul uit met een zicht van 100% of meer. Door deze zeer verfijnde Femtolasik-techniek ligt de voorspelbaarheid, nauwkeurigheid en veiligheid op een hoog niveau.

De herstelperiode bij IntraLase is zeer kort: 's avonds kun je al de ondertiteling op je televisie lezen en de volgende dag je de dagelijkse werkzaamheden gewoon weer oppakken.

 

Voor wie is een Femtolasik behandeling geschikt?


De Femtolasik behandeling is voor vrijwel iedereen geschikt. Bij sterktes tussen -10.00 en +5.00 en cilindersterktes tot -/+6.00, kun je in aanmerking komen voor een ooglaserbehandeling. Bij hogere sterktes kom je in aanmerking voor een contactlensimplantatie. Tijdens een uitgebreide vooronderzoek wordt door de oogarts in overleg met je bepaald welke behandeling het beste voor je ogen is.

 

Voordelen IntraLase femtolasik

 

  • Het snijden van het flapje is het meest risicovolle gedeelte van de hele ooglaser behandeling. Zo mag dit alleen verricht worden door zeer ervaren oogartsen. Desondanks zijn de meeste complicaties nog steeds flapgerelateerd. Zo kan het voorkomen dat de (dure) mesjes meerdere keren worden gebruikt en daardoor hun scherpte verliezen of dat het flapje tijdens het snijden scheurt. IntraLase techniek verhoogt de veiligheid van ooglaser behandelingen aanzienlijk doordat het flapje 100 keer preciezer kan worden gemaakt dan met een mesje, waardoor de kans op rafeltjes of scheurtjes in het flapje tot een minimum wordt gereduceerd.
  • De zichtkwaliteit na de ooglaser behandeling is met de IntraLase methode bewezen beter dan met de traditionele Lasik methode met mesje. Uit onderzoek is gebleken dat bij personen die 1 oog lieten behandelen via de methode met mesje en het andere oog lieten behandelen via de IntraLase techniek, 3 keer zoveel mensen de scherpte van het IntraLase oog prefereerden boven het oog behandeld met mesje.
  • Doordat het flapje met de laserstraal veel dunner kan worden gesneden, kan nog eerder worden gekozen voor een pijnloze IntraLase behandeling in plaats van een pijnlijkere Lasek behandeling.

Laatste reviews

Bekijk alle (51)

Visus Oogkliniek Rotterdam Intralase Femtolasik Review door Aalt
16 september 2015

99

Een levensveranderende ervaring. Van -9,5 naar perfecte ogen! En alles volkomen pijn- en irritatieloos. De gehele behandeling... ...

Visus Oogkliniek Amsterdam Intralase Femtolasik Review door Pascal
17 augustus 2015

98

Perfect! Ik ben zeer kritisch, maar het team van Visus heeft me uitstekend geholpen. De ingreep was bovenverwachting en het... ...

International Vision Centers Nijmegen Intralase Femtolasik Review door Jelle
13 juli 2015

95

Zeer fijne kliniek, zou deze aan iedereen aan bevelen. binnen kennis kring c.q familie al meerdere mensen laten behandelen zij... ...

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 51 Intralase Femtolasik ervaringen

Intralase Femtolasik klinieken in de buurt