Ontharen

92

Gebaseerd op 164 ervaringen

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een groot probleem. Door scheren, epileren, plukken of behandeling met een hormoonpreparaat wordt getracht haargroei tegen te gaan. Met o.a. de moderne lasertechnologie is het nu mogelijk om haargroei veel effectiever te reduceren.

Welke lichaamsdelen kunnen onthaard worden?

Met de laser zijn vrijwel alle lichaamsdelen zoals het gezicht, de benen, armen en rug te behandelen. Het meest effectief is de laser bij donkere haren en lichte huid. Er zijn veel verschillende soorten lasers.

Kunnen we je helpen?

Gebruik onderstaande buttons indien je direct opzoek bent naar een kliniek of direct laserontharen ervaringen wilt lezen

Bekijk de reviews Bekijk de klinieken

De meest bekende voor ontharen is de Lightsheer Diode laser. Een andere laser is bijvoorbeeld de Epixan Alexandrit of de Soprano van Alma lasers. Allemaal werken ze op een andere manier en verschillen de resultaten.

 


Net als IPL zet een laser licht om in warmte zodat de haarzakjes worden vernietigd. De laser is echter monochromatisch en gebruikt één golflengte (denk aan de laser aanwijs pen, één rechte rode lichtbundel). Hierdoor heeft de laser een spotgrootte van 1 x 1 cm. Indien grote oppervlakten worden behandeld moet het handstuk regelmatig verplaatst worden. Dit kost veel tijd en de kans op het missen van een stukje oppervlak is hierdoor groter dan bij bijvoorbeeld de Ellipse die een spotgrootte van 1 x 5 cm heeft.


Vergeleken met de flitslamp is de kans op bijwerkingen met laser iets groter en kunnen minder verschillende (donkerdere) huidtypes behandeld worden. Ontharen met laser mag in principe door iedereen uitgevoerd worden. Informeer daarom altijd naar de ervaring van de behandelaar. Laser in combinatie met Lipoxome maakt het mogelijk ook grijze, witte of zeer blonde haren te behandelen. Deze kunnen ook verwijderd worden middels elektrisch ontharen.

Laatste reviews

Bekijk alle (167)

Velthuis Kliniek Laserontharen Review door Ruben
17 juli 2018

10

Velthuis kliniek is een nette, goed bereikbare kliniek waar ze zeker weten waar...

Velthuis Kliniek Laserontharen Review door Vera
17 juli 2018

83

Zeer klant en servicegericht. Mooie locatie. Voelt als in de watten gelegd...

Velthuis Kliniek Laserontharen Review door Lilian
17 juli 2018

10

Het is zeker de moeite waard. Goed advies en eerlijk.

Meer ervaringen lezen?

Er zijn nog 167 Laserontharen ervaringen