Ooglidcorrectie ervaringen Zeynep Yalvac

Gesorteerd op

.

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,4Persoonlijke service
95
05 september 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Astrid

Ik ben super tevreden. Ik zou de operatie zo weer overdoen en ook bij Acura Medisch Centrum.

10
05 september 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Gisela

Ich bin mit der Behandlung sehr zufrieden. Sehr freundlich Behandlung. Würde jederzeit wieder in die Klinik gehen.

10
05 september 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Marina

Super tevreden over alles. Een zeer deskundige arts die de tijd neemt. Alles goed uitgelegd en zeer secuur en rustig werkt. TOP!

80
05 september 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Rian

Ik ben heel tevreden en ik zou het iedereen aanraden om naar Acura te gaan.

76
25 juli 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Marianne

Erg tevreden over het resultaat. Zeer vriendelijk geholpen. Helaas gingen de hechtingen er erg moeilijk uit na 5 dagen. Dure nazorg, middeltjes zijn…

82
14 juli 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” A.

Niet 100% tevreden over het resultaat. Misschien had ik zelf iets te hogen verwachtingen. Al met al toch een duidelijke verbetering. Herstelproces…

90
14 juli 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Paul

Prima voorlichting, behandeling en nazorg. Geen minpunten wat mij betreft.

10
05 juli 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Petra

Wir waren sehr zufrieden met dem Gesamtpaket.

10
05 juli 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Christa

sollte ich noch eenmalig eine kosmetisch Behandlung mchen lassen, immer weider hier. Danke an alle die waerend der Behandling dabei waren.

10
27 juni 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Acura Medisch Centrum Weert (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Ulrike

ichhabe hier ein Augenlifting bekommen, und das Ergebnis ueberzeugt! Auch der Preis ist unschlagbar! Ich wede die Klinik gerne weitere empfehlen!