Fillers ervaringen Yesim Misirli

Gesorteerd op

.

  • 7,1Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 7,9Het consultgesprek
  • 7,8Deskundigheid medische staf
  • 7,8De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
98
04 september 2020 Fillers
“ Super! ” Anonieme gebruiker

Goede artsen. Dr. Yesim Misirli en Dr. Shaktie Alle weten wat ze doen. Ze luisteren goed naar de client en zijn/haar wensen. Super!

10
05 juni 2020 Fillers
“ Geweldig! ” S.

Zojuist fillers laten plaatsen door Yesim, in een woord geweldig! Ze is vakkundig en doet precies wat nodig is.

10
03 maart 2020 Fillers
“ Super ” Ozlem

Ik ben ieder keer weer erg blij en zeer tevreden met mijn behandelingen bij Yesim Misirli.

31
27 januari 2020 Fillers
“ Te dikke bovenlip en bulten... ” P

Ik kwam bij Yesim voor filler in mijn lippen. Het consult duurde niet zo lang, ze stelde wat vragen en vulde wat gegevens in. Tijdens de behandeling…

10
18 oktober 2019 Fillers
“ Heel klantvriendelijk ” Anonieme gebruiker

Ik vond heel klantvriendelijk. Ze heeft veel ervaring. Ik heb het al eerder ergens anders gedaan, maar bij mevr. Yesim vind ik het resultaat gewoon…

10
18 oktober 2019 Fillers
“ Een super ervaring! ” Yasmina

Mevr. Misirli was zeer vriendelijk en heeft alles perfect uitgelegd. Mijn lippen zien er prachtig uit. Bedankt!

10
12 september 2019 Fillers
“ Yesim Misirli is een zeer deskundige arts ” Anonieme gebruiker

Yesim Misirli is een zeer deskundige arts de zeer aandachtig luistert naar uw wensen en zeer deskundig handelt

93
26 februari 2019 Fillers
“ Proffesioneel en lief ” Alicja

Yesim is een ervaren, rustige, lieve arts die altijd haar tijd neemt en niet bang is om haar visie te delen! Ik waardeer haar eerlijkheid enorm!