Lipofilling ervaringen Xander Bakker

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
93
31 juli 2021 Lipofilling
“ Lipofilling ” Anonieme gebruiker

Goede kliniek , je voelt je op je gemak gesteld, er word goed naar je geluisterd, resultaten zijn perfect

92
02 februari 2021 Lipofilling
“ Het resultaat was erg mooi ” JE

Heb meteen een vertrouwd gevoel bij de dokter. Het resultaat was erg mooi, ook vooral compliment voor de nachtverpleging Esther.

10
24 september 2020 Lipofilling
“ Erg goed geholpen ” Anonieme gebruiker

Lipofilling van de borsten gedaan. Heel mooi resultaat en groot verschil met hoe het was. Drs. X.R. Bakker was ook erg aardig en heeft goed geholpen.…

94
21 september 2020 Lipofilling
“ Snelle operatie, goed herstel ” C

Goed te woord gestaan, kreeg de informatie die ik nodig had. De operatie was snel gebeurd en heb een goed herstel gehad.

80
18 september 2020 Lipofilling
“ Tevreden over het resultaat ” H

Tevreden over het resultaat. Deskundig personeel. Duidelijke en prettige communicatie met de chirurg en overig personeel. Goed nazorg ontvangen.

80
19 mei 2020 Lipofilling
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Lipofilling) ” Anonieme gebruiker

Super tevreden over alles!

10
11 september 2018 Lipofilling
“ Een zeer geslaagde lipofilling van mijn borsten. ” Lilian

Alleen maar complimenten voor de kliniek en Dr. Xander Bakker!

82
22 februari 2018 Lipofilling
“ Beoordeling Boerhaave Medisch Centrum (Behandeling: Lipofilling) ” A.

Mooi resultaat! Erg aardige arts en deskundig!