Willeke Kamphof

Cosmetisch specialist , werkzaam bij 1 kliniek

86
Geweldig 45 reviews

Over Willeke Kamphof

De huid begint vanaf het 30ste levensjaar de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Het aantal bloedvaatjes neemt af, de hoeveelheid bindweefsel, elastine en hyaluronzuur vermindert.
Hierdoor wordt de huid dunner, doffer, minder elastisch, droger en ook worden de gevolgen van (overmatige) blootstelling aan de zon zichtbaar.

Als dermatoloog weet je als geen ander wat er precies in de huid gebeurt als deze veroudert. En dus weet je als dermatoloog ook wat je kunt doen om dit proces te remmen of reeds bestaande kenmerken van veroudering te behandelen.

Bij Willeke Kamphof ben je in veilige handen. Kennis van zaken en voorzichtigheid zijn de pijlers van haar praktijk. Je kunt rekenen op een eerlijk advies, waarbij altijd uitgegaan wordt van het unieke van iedere persoon. Samen bespreken we je wensen en de mogelijkheden daartoe. De behandelingen zijn gericht op het benadrukken van ieders persoonlijke sterke punten.

Behalve behandelingen met injectables, worden ook behandelingen met PlexR Soft Surgery, Collageen Inductie Therapie, PRP, medicinale crèmes en chemische peelings aangeboden.
Om een harmonieus beeld te creëren, is een combinatie van verschillende behandelingen vaak het meest effectief.


Willeke Kamphof is lid van de NVDV en actief in de domeingroep Cosmetische Dermatologie

Lees verder
Willeke Kamphof Haarlem Bekijk kliniek

Beoordelingen van Willeke Kamphof

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
84
13 mei 2019 Botox
“ Beoordeling Willeke Kamphof (Behandeling: Botox) ” Laila

Zeer tevreden over aanpak en gesprek “intake” en behandeling. Positief!

85
08 mei 2019 Fillers
“ Kundig ” Anonieme gebruiker

Zeer uitgebreide voorlichting. Vooraf en tijdens consult. Ook over nabehandeling. Heel duidelijk en zonder valse beloftes.

94
08 januari 2019 Femilift
“ Beoordeling Willeke Kamphof (Behandeling: Femilift) ” Anonieme gebruiker

De behandeling is goed te doen maar niet pijnloos. Gelukkig is het een korte behandeling. Vooraf n pijnstiller is n aanrader. Al na 1 behandeling had…