Tom van Eijk

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 3 klinieken

86
Geweldig Bekijk 90 reviews

Over Tom van Eijk

Drs. T.G.J. van Eijk volgde zijn opleiding tot arts aan de Universiteit van Nijmegen en de Universiteit van Amsterdam, in het Academisch Medisch Centrum. Tijdens zijn studie deed hij onderzoek op de afdeling Experimentele Chirurgie naar de natuurkundige eigenschappen van bio-materialen. Op de afdeling Plastische Chirurgie was hij betrokken bij het onderzoek naar de erfelijkheid van huidaandoeningen.

Veel chirurgische ervaring deed hij op bij de afdeling Cardio-Thoracale (hart-) Chirurgie in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis. Daarna was hij gedurende drie jaar verbonden aan de afdeling Plastische Chirurgie in het Amsterdamse Slotervaart ziekenhuis. In deze periode deed hij veel ervaring op met cosmetische chirurgie en werd zijn interesse in de mogelijkheden van de injectables zoals Botox en fillers gewekt.

In tien jaar tijd heeft hij zich ontwikkeld tot internationaal toonaangevend op het gebied van injectables. Hij ontwikkelde voor Restylane de revolutionaire ‘Fern Pattern techniek’ en geeft voor deze en andere innovatieve technieken workshops aan collega artsen over de gehele wereld. Over de technisch-mechanische mogelijkheden hyaluronzuur schreef hij twee wetenschappelijke artikelen (Fern Pattern Technique en Lip Tenting Technique) die verschenen in het tijdschrift ‘Journal of Drugs in Dermatology’ in New York. Na vijf jaar in de Bergman Kliniek in Bilthoven (en vijf seizoenen in de televisie-serie ‘Gewoon Mooier’) besloot Tom dat de tijd rijp was voor een eigen kliniek; de Tom van Eijk Kliniek.

Sinds de oprichting van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) is Tom van Eijk geaccrediteerd lid en actief als opleider van cosmetisch artsen.

Lees verder

Behandelingen door Tom van Eijk

Werkzaam bij klinieken

Esthetisch Centrum Jan van Goyen Amsterdam Bekijk kliniek
Tom van Eijk Kliniek Laren Bekijk kliniek
A
Anti-Aging Clinic Amsterdam Amsterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Tom van Eijk

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,5Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,5Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,5Persoonlijke service
99
31 oktober 2018 Fillers
“ Al 15 jaar ” Yvon

Ik kom al 15 jaar bij deze kliniek. Zijn erg professioneel. Altijd vriendelijk geholpen. Zeker aan te raden.

98
23 oktober 2018 Acne
“ Beoordeling Tom van Eijk Kliniek (Behandeling: Acne) ” Anonieme gebruiker

Ik kom al een aantal jaren bij Tom van Eijk voor de behandeling van acne littekens in mijn gezicht. Ik had al veel andere behandelingen gehad, zonder…

95
17 oktober 2018 Fillers
“ Neuscorrectie met fillers, na neusoperatie ” Rebecca

Dokter T. van Eijk wist vanaf de 1e afspraak precies wat ik wilde! Vanaf die tijd loop ik weer met een zeker gevoel rond. Hij luistert naar je wensen…