Haartransplantatie ervaringen Talat Kara

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
18 januari 2017 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Jimmy

Je voelt je meteen op je gemak. Ik had al eerder een behandeling gehad en toen hebben ze maar 750 graves kunnen pakken en nu 2.400.

98
12 december 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Vincent

Uiterst tevreden, zeer goede service. Mooi resultaat.

97
10 november 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Jimmy

je voelt je meteen op je gemak. Ik had al eerder een behandeling gehad en toen hebben ze maar 750 graves kunnen pakken en nu 2400.

92
10 november 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Francesco

Duidelijke informatie over de behandeling, goed advies. Transplantatie is zeer goed begeleid en vriendelijk, kundig personeel. Goede medische nazorg.

98
18 oktober 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Moham.

Vriendelijk ontvangen, goed gesprek gehad met de dokter. Behandeling was gelukkig pijnloos

93
11 oktober 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Danny

Klantgericht, professioneel wat mij aangaat de partij voor haartransplanttaie

10
29 september 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Arman

Ik heb een haartransplantatie laten doen bij Medikliniek dokter Kara, omdat zij in 1 keer meer haarzakjes konden transplanteren dan andere klinieken.…

92
31 juli 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Arman

Tot nu toe alles gaat prima.Hartelijk bedankt voor de personeel van de Medikliniek..

99
08 juli 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Sander

Zeer tevreden met het resultaat !!

96
13 juni 2016 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” H

Eind 2015 heb ik ervoor gekozen om een haartransplantatie te doen. Ik heb 3 klinieken bezocht. Hairscience institute (HASCI), Transhair en…