Haartransplantatie ervaringen Talat Kara

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
23 augustus 2021 Haartransplantatie
“ Great experience from start to finish ” Marcel

I heard som great stories about this clinic so I finally made te step myself. Very happy I did. Dr. Talat Kara and his team are great, very efficient,…

10
22 juni 2021 Haartransplantatie
“ Aanrader! ” Hein

De nazorg bij Medikliniek is erg goed. De behandeling zelf is geweldig. Prijstechnisch is het een aanrader.

94
08 juni 2021 Haartransplantatie
“ Nette behandeling met goede nazorg ” Anonieme gebruiker

Vorig jaar ben ik voor een haartransplantatie geweest. De behandeling ging soepel en de aanwezige medewerkers kwamen vakkundig over. Een groot…

96
08 juni 2021 Haartransplantatie
“ Topkwaliteit! ” Anonieme gebruiker

Topkwaliteit! Bij Medikliniek werken zij veilig en professioneel. Dr. Kara en zijn team verrichten werkelijk wonderen!

91
04 juni 2021 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Bastiaan

Prettig contact, deskundige voorlichting, deskundige behandeling, goede aandacht, goede nazorg en goed resultaat. Zeer tevreden!

96
11 mei 2021 Haartransplantatie
“ Een aanrader! ” S.E

Fijne kliniek, goede behandeling, professioneel en verstand van zaken. Het is een aanrader! Het is ook een erg hygiënische zaak.

92
19 maart 2021 Haartransplantatie
“ Goede service en garantie! ” Rudhy

Zeer vriendelijk en goede service. Het is het geld waard en je krijgt een tweede behandeling indien niet tevreden.

10
17 maart 2021 Haartransplantatie
“ Haartransplantatie ervaring! ” Steven

Van begin tot eind waren de gesprekken heel duidelijk en goed uitgelegd. Ik heb tijdens en na de operatie geen pijn gevoeld! Verzorging is top!

92
15 maart 2021 Haartransplantatie
“ Beoordeling Medikliniek (Behandeling: Haartransplantatie) ” Anonieme gebruiker

Laagdrempelig, professioneel en gezellig. No - nonsense.

10
12 maart 2021 Haartransplantatie
“ Ervaring ” Anonieme gebruiker

De kliniek en behandelingen zijn van zeer hoogwaardig niveau. Het personeel is zeer zorgzaam en gastvrij.