Fillers ervaringen Serge Steenen

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,6Persoonlijke service
88
14 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Betaalbaar mooier beschikt over een professioneel team wat ook nog is super aardig is.

99
09 januari 2019 Fillers
“ Netjes,duidelijk en vriendelijk ” Sylvana

Nette kliniek met vriendelijke mensen. Alles ziet er netjes en schoon uit. En je wordt van te voren netjes op de hoogte gebracht wat de kosten zijn.

10
19 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Heel mooi resultaat. Heel persoonlijk en zacht behandeld. Ik raad iedereen deze arts aan.

10
19 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” Erwina

Goede service, klantgericht! Aardig personeel, zeer tevreden! Zeker een aanrader!

10
19 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Heel lief en mooi verzorgd. Ben heel blij dat het resultaat zo mooi is. Kom zeker bij jou terug Serge.

10
13 december 2018 Fillers
“ Prettig bezoek ” Patty

Ik kom hier graag. De dames achter de balie stellen je onopvallend gerust en ook de artsen zijn vriendelijk. Uitstekende prijs kwaliteits verhouding.

10
13 december 2018 Fillers
“ Botox en filler ” Ellen

Ontzettend goed geholpen een hele lieve assistente Carla zeer tevreden met het resultaat ik kom zeker weer terug

10
13 december 2018 Fillers
“ botox ” Ellen

Super tevrede, erg bij en lief geholpen. Ben er echt heel blij mee, kom de volgende keer weer terug.

91
12 december 2018 Fillers
“ Tevreden klant ” Anonieme gebruiker

Ik vind het in deze kliniek een goede service en duidelijk advies! Een aardige dokter, ik kom zeker vaker!

10
12 december 2018 Fillers
“ Super! ” Rebecca

Ik vond het heel fijn en het waren super aardige mensen. Echt een top kliniek!