Pieter Verduijn

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 2 klinieken

Dokter Verduijn is na afronding van zijn gymnasium examen geneeskunde gaan studeren aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Vervolgens is hij gaan werken als assistent chirurgie in het Ziekenhuis Amstelveen, waarna hij in het Antoni van Leeuwenhoek is gestart als onderzoeker naar borstkanker. Na afronding is dokter Verduijn in het Catharina ziekenhuis in Eindhoven gestart met zijn opleiding tot algemeen chirurg, welke hij in het Academische Ziekenhuis in Maastricht heeft afgerond. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar plastische chirurgie en is dokter Verduijn in het Erasmus Medisch Centrum gestart met de opleiding tot plastisch chirurg. Tijdens zijn opleiding tot plastisch chirurg heeft hij diverse buitenlandse fellowships gedaan, waaronder reconstructieve chirurgie in Australië. Na afronding is dokter Verduijn achtereen volgens werkzaam geweest als staflid plastische chirurgie in het Rijnland Ziekenhuis, Reinaert Kliniek en is hij nog verbonden aan het LUMC in Leiden. Sinds 1 december 2013 is hij eveneens werkzaam als plastisch chirurg bij Bergman Clinics in Den Haag.

Naast zijn werk als plastisch chirurg is dokter Verduijn aangesloten bij de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en de NVEPC (Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie).

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Pieter Verduijn vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Aanbevolen klinieken in de buurt

Over Pieter Verduijn

Beoordelingen van Pieter Verduijn

  • 7,1Telefonische bereikbaarheid
  • 7,1Klantvriendelijkheid
  • 7,1Het consultgesprek
  • 7,1Deskundigheid medische staf
  • 7,1De behandeling
  • 7,1Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
80
12 juni 2014 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Bergman Clinics Den Haag (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Anonieme gebruiker

Ik had hoofdpijn door het continu optrekken van mijn wenkbrauwen. Vermoeide uitdrukking en last bij het dragen van mijn lenzen. Na de operatie krijg…