Ooglidcorrectie ervaringen Petra Koster

Gesorteerd op

.

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
11 juli 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglid.nl (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Johanna

Heel goed ben er zo blij mee zou het iedereen aanraden

91
06 juli 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglid.nl (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Petra

Ik ben behandeld door mw. drs van Loenen. De behandeling zelf van pijnloos en vlug en de arts stelde mij erg op mijn gemak. Ik ben super blij met het…

99
26 juni 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglid.nl (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Carina

De vriendelijkheid, de openheid en de gegeven informatie zorgde voor het gevoel dat ik op het juiste adres was en bij de juiste arts.

96
22 juni 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglid.nl (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Marijke

Begrijp achteraf niet waarom ik zo lang gewacht heb actie te ondernemen.

96
22 juni 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglid.nl (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Lizzy

Mijn ogen zijn heel netjes gelift. Ben erg blij met het resultaat. Intakegesprek en de ingreep zelf verliepen zorgvuldig met persoonlijke aandacht.

91
21 juni 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglid.nl (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Maike

Goed geholpen, duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren. Erg vriendelijke arts.

10
19 juni 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglid.nl (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Tineke

Dr Koster is een prettige, vriendelijke arts. Zij legt duidelijk uit en ook na de behandeling is zij nog betrokken bij het verloop van het herstel.

88
19 juni 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglid.nl (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Eefje

Ik ben erg tevreden over het verloop van het proces, de behandeling en de deskundigheid van mw. dr. Koster.

99
30 mei 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglid.nl (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Ankie

Service en het persoonlijk advies is uitstekend.

99
25 mei 2017 Ooglidcorrectie
“ Beoordeling Ooglid.nl (Behandeling: Ooglidcorrectie) ” Petra

Zeer proffesionele behandeling. De arts (Petra Koster) nam alle tijd voor consult, vragen en was eerlijk/open over te verwachte eindresultaat. Tijdens…