Pascal Schellekens

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 2 klinieken

84
Geweldig 92 reviews

Over Pascal Schellekens

Dr. P.P.A. Schellekens studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Van 1993-1999 volgde hij de opleiding tot plastisch chirurg. Hij is als staflid verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) met als aandachtsgebied de reconstructieve chirurgie van het hoofd-hals gebied, peri-orbitale chirurgie (chirurgie rondom de oogkas) en de reconstructieve micro-chirurgie. Daarnaast is hij als plastisch chirurg verbonden aan de CosMed Kliniek.


Dr. Schellekens verzorgt de esthetische opleiding binnen het UMC Utrecht. Hij heeft zeer veel ervaring in ooglidchirurgie waarbij hij naast esthetische ingrepen ook reconstructieve ingrepen aan het ooglid verricht. Daarnaast is zijn aandacht ook gelegen in de borstchirurgie. Dr. Schellekens is gespecialiseerd in de esthetische en reconstructieve chirurgie van de vrouwelijke borst. Bij de borstverkleiningen gebruikt hij voornamelijk de techniek van het “beperkte ankerlitteken”, hiermee wordt een lang litteken onder de borst vermeden. Verder heeft dr. Schellekens veel ervaring met de MACS hals-facelift, dit is een vorm van beperkte facelift die goede resultaten oplevert met bijzonder weinig risico en down-time (tijd waarbij men niet in de openbaarheid kan treden).


Daarnaast worden door dr. Schellekens veel buikwandcorrecties uitgevoerd al dan niet met liposuctie. Indien de afwijking te groot is dan wordt de operatie door hem in het UMC Utrecht uitgevoerd.


BIG registratie: 19032244401

Lees verder
nvepc
nvpc

Beoordelingen van Pascal Schellekens

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,4Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,4Persoonlijke service
96
26 februari 2020 Borstvergroting
“ Uitstekend. ” Anonieme gebruiker

Geholpen door Pascal Schellekens, Prettige kliniek, hele rustige en fijne chirurg. Geeft goed advies. Zeer prettig ervaren! En een geweldig resultaat!…

99
26 februari 2020 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend geslaagde ooglidcorrectie met kleine browlift ” Anonieme gebruiker

Een deskundige arts. Zeer prettige behandeling, duidelijke uitleg en uitstekende nazorg. Zeer tevreden over resultaat.

99
13 december 2019 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Een hele positieve ervaring voor een ingreep waar ik toch wel tegenop zag. Uitstekende chirurg. Ik ben erg op mijn gesteld door de assisent van de…