Pascal Schellekens

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 3 klinieken

88
Geweldig 86 reviews

Boek een vrijblijvend consult

Doe geheel vrijblijvend een aanvraag voor een consult. Kies een gewenste dag en behandeling.

De specialist neemt dan contact met jou op om het consult te plannen. Zo simpel is het.

Over Pascal Schellekens

Dr. P.P.A. Schellekens studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Van 1993-1999 volgde hij de opleiding tot plastisch chirurg. Hij is als staflid verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht) met als aandachtsgebied de reconstructieve chirurgie van het hoofd-hals gebied, peri-orbitale chirurgie (chirurgie rondom de oogkas) en de reconstructieve micro-chirurgie. Daarnaast is hij als plastisch chirurg verbonden aan de CosMed Kliniek.


Dr. Schellekens verzorgt de esthetische opleiding binnen het UMC Utrecht. Hij heeft zeer veel ervaring in ooglidchirurgie waarbij hij naast esthetische ingrepen ook reconstructieve ingrepen aan het ooglid verricht. Daarnaast is zijn aandacht ook gelegen in de borstchirurgie. Dr. Schellekens is gespecialiseerd in de esthetische en reconstructieve chirurgie van de vrouwelijke borst. Bij de borstverkleiningen gebruikt hij voornamelijk de techniek van het “beperkte ankerlitteken”, hiermee wordt een lang litteken onder de borst vermeden. Verder heeft dr. Schellekens veel ervaring met de MACS hals-facelift, dit is een vorm van beperkte facelift die goede resultaten oplevert met bijzonder weinig risico en down-time (tijd waarbij men niet in de openbaarheid kan treden).


Daarnaast worden door dr. Schellekens veel buikwandcorrecties uitgevoerd al dan niet met liposuctie. Indien de afwijking te groot is dan wordt de operatie door hem in het UMC Utrecht uitgevoerd.


BIG registratie: 19032244401

Lees verder

Behandelingen door Pascal Schellekens

Keurmerken

nvepc
nvpc

Werkzaam bij klinieken

CosMed Klinieken Bosch en Duin Bekijk kliniek
Ooglid.nl Bosch en Duin Bekijk kliniek
PerfectLines Plastische Chirurgie Utrecht Bekijk kliniek

Beoordelingen van Pascal Schellekens

  • 8,5Telefonische bereikbaarheid
  • 8,6Klantvriendelijkheid
  • 8,5Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
86
12 maart 2019 Buikwandcorrectie
“ Goed ” Anonieme gebruiker

Tevreden over deze Cosmed kliniek.

10
11 maart 2019 Borstvergroting
“ Fantastisch! ” Mandy

Afgelopen februari borstvergroting laten doen door dokter Schellekens. Er werd zeer goed naar me geluisterd en overlegd wat ik wilde qua grootte,…

99
01 maart 2019 Ooglidcorrectie
“ Uitstekend. De rust van Dr. Schellekens neemt alle angst weg. En mw. Yvonne van Leur was als een engeltje voor mij. Allemaal vriendelijk en zeker deskundig. Na amper 1 week zie je nog weinig over vandeingeerp. Mooi resultaat. Bedankt allemaal ” Anonieme gebruiker

De ontvangst in de kliniek is vriendelijk en al je twijfels zijn zo weg.