Overige-behandelingen ervaringen Pascal Gyselinck

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
10
16 september 2021 Overige behandelingen
“ Plasmage ogen ” Anonieme gebruiker

Pascal is duidelijk in uitleg.

10
17 juni 2021 Overige behandelingen
“ Klantvriendelijkheid ” Anonieme gebruiker

Ik heb een neus filler behandeling gehad.

91
09 mei 2019 Overige behandelingen
“ Vandaag traangootbehandeling laten doen. ” Anonieme gebruiker

Erg vriendelijk en luisteren goed naar wat je wil. Hebben me goed op me gemak gesteld ben namelijk doodsbang voor naalden

88
26 juli 2018 Overige behandelingen
“ Beoordeling Imagine clinic (voorheen injectables Tilburg) (Behandeling: Overige behandelingen) ” Alice

Deze review is voor de behandeling van 09-07-2018

97
19 juni 2018 Overige behandelingen
“ Beoordeling Imagine clinic (voorheen injectables Tilburg) (Behandeling: Overige behandelingen) ” Anonieme gebruiker

PDO: De draadjes gingen er vlot en bijna pijnloos in. Hele rustige dokter. Goede ervaring.

98
18 april 2018 Overige behandelingen
“ Beoordeling Imagine clinic (voorheen injectables Tilburg) (Behandeling: Overige behandelingen) ” Marleen

Deze review is voor de behandeling van 28-03-2018

10
18 april 2018 Overige behandelingen
“ Beoordeling Imagine clinic (voorheen injectables Tilburg) (Behandeling: Overige behandelingen) ” J.

Deze review is voor de behandeling van 28-03-2018

10
31 december 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Imagine clinic (voorheen injectables Tilburg) (Behandeling: Overige behandelingen) ” Tracey

Behandeling Teosayal: I have had treatment from Dr. Gyselinck for many years. He has a unique ability to understand what it is I am trying to achieve…

10
23 augustus 2017 Overige behandelingen
“ Beoordeling Imagine clinic (voorheen injectables Tilburg) (Behandeling: Overige behandelingen) ” Lonneke

Deze review is voor de behandeling: Correctie fronslijn = Goed bereikbaar, gemaild en direct teruggebeld. Vriendelijk, professioneel eb kundig.…

10
26 april 2016 Overige behandelingen
“ Beoordeling Imagine clinic (voorheen injectables Tilburg) (Behandeling: Overige behandelingen) ” C.

Behandeling Lipofilling: