Ervaringen Pascal Gyselinck

Gesorteerd op

.

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 9,0Persoonlijke service
10
22 september 2021 Lipfillers
“ Vriendelijk ” Evelien

Erg vriendelijke medewerkers, nemen de tijd voor je.

10
16 september 2021 Overige behandelingen
“ Plasmage ogen ” Anonieme gebruiker

Pascal is duidelijk in uitleg.

10
03 september 2021 Fillers
“ Beoordeling Imagine clinic (voorheen injectables Tilburg) (Behandeling: Fillers) ” Roxanne

Ik heb lipfillers laten zetten bij Pascal, ik wou dit al heel lang maar durfde het niet door een slechte ervaring bij een vriendin . Het is mij…

10
01 september 2021 Botox
“ Uitstekend!!!! ” Corien

Al jaren mijn vaste adres. Ik hoef er niet meer uit te zien als een vrouw van 20 jaar jonger maar Vadertje Tijd een hak zetten is toch wel prettig als…

10
30 augustus 2021 Fillers
“ Beoordeling Imagine clinic (voorheen injectables Tilburg) (Behandeling: Fillers) ” Zainab

Good experience !!! Friendly people and safe environment

10
30 augustus 2021 PRP
“ Beoordeling Imagine clinic (voorheen injectables Tilburg) (Behandeling: PRP) ” Linda

Je suis ravie du resultat ainsi que de mes séances de PRP. Je recommande cette Clinic

10
26 augustus 2021 Lipfillers
“ Kundige praktijk ” Anonieme gebruiker

Kundige praktijk, veel ervaring, goede juiste info.

10
24 augustus 2021 Botox
“ Beoordeling Imagine clinic (voorheen injectables Tilburg) (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Zeer tevreden over alles!

10
16 juli 2021 Fillers
“ Beoordeling Imagine clinic (voorheen injectables Tilburg) (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Ik ben super tevreden . Pascal is een kundige vriendelijke arts die eerlijk adviseert. En wat een geweldig resultaat , een aanrader .

10
09 juli 2021 Fillers
“ Klantvriendelijk ” Anonieme gebruiker

Zeer klantvriendelijk en klantgericht advies.