Ervaringen Pascal Gyselinck

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
24 december 2018 Botox
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Botox) ” F.

Erg vriendelijk ontvangen door de assistente en wederom goed geholpen door Dr. Gijselinck. Zeer tevreden over de kliniek!

96
24 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Fillers) ” Karin

Zeer deskundig behandeling. Pascal is ook interesseert in je persoonlijk. Het is altijd een feestje om bij Injectables een afspraak / behandeling te…

10
24 december 2018 Botox
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Botox) ” Sjon

Goede service, heel blij.

93
24 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Fillers) ” Henrica

Vriendelijk personeel. Ze namen de tijd voor mij. Zeer goede behandeling. Professioneel behandeld.

91
24 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Fillers) ” Cato

Geweldige specialist met voldoende ervaring, die je weer laat stralen. Assistente ook zeer ervaren mbt informatie / intake.

10
24 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Fillers) ” Trees

Denkt goed met je mee wat je wilt, heel deskundig.

10
24 december 2018 Botox
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Botox) ” Jolanda

Mijn ervaring is dat er tij voor je genomen wordt en prima advies. Ik ben erg tevreden over de behandeling.

90
24 december 2018 Botox
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Prima behandeld, zowel ontvangst als uitvoering. Zeer tevreden over het resultaat.

90
24 december 2018 Botox
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Botox) ” M.

Professioneel intake, snel terecht, aardige dokter en goed advies. Resultaat is perfect!

10
24 december 2018 Botox
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Prima voorlichting en behandeling. Gezellige sfeer, leuk team en een perfect resultaat. Kan deze kliniek iedereen aanbevelen!