Ervaringen Pascal Gyselinck

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
93
24 juni 2019 Fillers
“ Super goede uitleg! ” Nikki

Geen pijn en werd goed begeleid, verder ben ik super blij met het resultaat. Precies wat ik had verwacht.

10
24 juni 2019 Fillers
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Persoonlijk, kalm, steld je gerust. Prachtig resultaat!! 10

90
24 juni 2019 Botox
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Geen omschrjving.

10
24 juni 2019 Fillers
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Fillers) ” Lillian

Was een geweldige ervaring door lieve deskundige mensen.

10
24 juni 2019 Botox
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Zeer gastvrije intake. Goede behoeftebepaling, uitgebreid advies en uitleg over praktische uitvoering behandeling. Uitstekend resultaat en nazorg.

10
24 juni 2019 Fillers
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Fillers) ” Jade Anjelicia

Ik kom hier al sinds ik 18 ben en Pascal luisterd altijd naar mijn wensen en is super vriendelijk!

10
24 juni 2019 Fillers
“ Beoordeling Injectables Tilburg (Behandeling: Fillers) ” P.a.a

Deskundig en zeer vriendelijk

10
22 juni 2019 Fillers
“ Super!! Aanrader!! ” Anonieme gebruiker

Pascal en Valerie zijn heel erg vriendelijk en nemen de tijd voor je. Ze stellen je gerust en leggen alles goed uit voordat de behandeling echt…

91
09 mei 2019 Overige behandelingen
“ Vandaag traangootbehandeling laten doen. ” Anonieme gebruiker

Erg vriendelijk en luisteren goed naar wat je wil. Hebben me goed op me gemak gesteld ben namelijk doodsbang voor naalden

10
15 april 2019 Fillers
“ Super! ” Rebecca

Ik ben vandaag weer voor de 3e keer bij dr Pascal geweest.. Zo blij elke keer weer met het resultaat van me Fillers en Botox. Pascal neemt echt de…