Botox ervaringen Olga Liplavk

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,6Het consultgesprek
  • 8,6Deskundigheid medische staf
  • 8,6De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
89
22 januari 2019 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

je wordt goed geadviseerd, en geven je goed advies, en helemaal niet dwingend, zeggen je er eerst rustig over na te denken ,heel prettig is dat ,als…

10
16 december 2018 Botox
“ Aanrader! ” Alexandra

Altijd een warme en hartelijke ontvangst bij een super kliniek met eerlijk advies van een zeer kundige arts.

99
11 december 2018 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Olga neemt uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden en om de behandeling uit te leggen. Haar deskundigheid is geweldig.

10
28 maart 2018 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” S.

Zeer professioneel en vriendelijk. je voelt je direct op je gemak. Fijn om hier behandeld te worden.

86
28 maart 2018 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” S.

Zeer professionele en kundige kliniek!

10
27 maart 2018 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Dokter Olga is echt top ze is eerlijk en duidelijk ben bij haar in goede handen ze krijgt alle vertrouwen

86
27 maart 2018 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Deskundig en discreet!

10
27 maart 2018 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Je wordt serieus genomen. Eerst bekeken en overleg welke behandeling het beste zou zijn. Er wordt ook uitleg gegeven waarom welke behandeling goed is.…

10
30 september 2017 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” Judith

Geweldig eerlijk advies! Resultaat helemaal top! Enorm blij mee.

10
14 juni 2017 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” Carolien

Dr. Olga Liplav geeft goede en eerlijke informatie vooraf. Ze stelt je op je gemak. De behandeling was niet pijnlijk en een mooi resultaat.