Botox ervaringen Olga Liplavk

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,7Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
16 december 2018 Botox
“ Aanrader! ” Alexandra

Altijd een warme en hartelijke ontvangst bij een super kliniek met eerlijk advies van een zeer kundige arts.

99
11 december 2018 Botox
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Olga neemt uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden en om de behandeling uit te leggen. Haar deskundigheid is geweldig.

10
28 maart 2018 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” S.

Zeer professioneel en vriendelijk. je voelt je direct op je gemak. Fijn om hier behandeld te worden.

86
28 maart 2018 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” S.

Zeer professionele en kundige kliniek!

10
27 maart 2018 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Dokter Olga is echt top ze is eerlijk en duidelijk ben bij haar in goede handen ze krijgt alle vertrouwen

86
27 maart 2018 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Deskundig en discreet!

10
27 maart 2018 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Je wordt serieus genomen. Eerst bekeken en overleg welke behandeling het beste zou zijn. Er wordt ook uitleg gegeven waarom welke behandeling goed is.…

10
30 september 2017 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” Judith

Geweldig eerlijk advies! Resultaat helemaal top! Enorm blij mee.

10
14 juni 2017 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” Carolien

Dr. Olga Liplav geeft goede en eerlijke informatie vooraf. Ze stelt je op je gemak. De behandeling was niet pijnlijk en een mooi resultaat.

10
08 april 2017 Botox
“ Beoordeling Mozart Kliniek (Behandeling: Botox) ” L.

Tijdens mijn eerste afspraak bij Dr Liplavk was ik direct onder de indruk van haar professionele aanpak. Dr. Liplavk is kundig en adviseert op rustige…