Niels Heerenbeek

Werkzaam bij 1 kliniek

-
  Geen reviews

Over Niels Heerenbeek

Dr. Niels van Heerbeek heeft zijn KNO-opleiding gevolgd in het Universitair Medisch Centrum St Radboud Nijmegen(2002-2007). Aansluitend heeft hij een vervolgopleiding in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie gevolgd binnen het centrum voor aangezichtschirurgie van het Universitair Medisch Centrum St Radboud Nijmegen. Sindsdien is hij werkzaam bij de afdeling KNO van het Universitair Medisch Centrum St Radboud Nijmegen met als aandachtsgebied de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie. Sinds 2008 is hij mede dankzij het behalen van het American Board of Facial Plastic and Reconstructive Surgery Exam door de International Federation of Facial Plastic Surgery Societies erkend als Plastisch Aangezichtschirurg(Facial Plastic Surgeon).

Hij is Cursus Directeur van de International Course on Reconstructive and Aesthetic Surgery of the Nose and Face(Around the Nose).

Dr. N. van Heerbeek is lid van de European Academy for Facial Plastic Surgery. Hij is auteur van meer dan 30 internationale artikelen. Momenteel doet hij onderzoek naar de verbetering van kwaliteit van leven na cosmetische operaties en de toepasbaarheid van drie dimensionale fotografie binnen de aangezichtschirurgie

Lees verder

Behandelingen door Niels Heerenbeek

Werkzaam bij klinieken

E
EnFace Clinique Nijmegen Bekijk kliniek

Beoordelingen van Niels Heerenbeek

Helaas, Niels heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Niels?