Nicole Henderikx

Huidtherapeute , werkzaam bij 4 klinieken

84
Geweldig 27 reviews

Over Nicole Henderikx

Nicole Henderikx is werkzaam bij deze klinieken: Derma2Care , Derma2Care, Derma2Care en Derma2Care. Ben je op zoek naar een arts? Nicole Henderikx heeft een berekende score van een 8,4 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Beenvaten, Bindweefselmassage, Camouflagetherapie, Cellulite behandeling, Chemische peeling, Clearlift, Coagulatie, Couperose, Cryolipolyse, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Elektrische epilatie, Fractional laser, Kalknagels - Schimmelnagels, Laser behandeling, Laserontharen, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Permanente make-up (pmu) en Tatoeage Verwijderen.

Nicole Henderikx heeft op dit moment 27 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,4. De laatste review is geplaatst op 28 januari 2020. M gaf deze arts een 10 voor de behandeling: Laserontharen. Heb jij ook een ervaring met Nicole Henderikx? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Nicole Henderikx

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
10
28 januari 2020 Laserontharen
“ Goede behandeling ” M

De behandeling gast goed. Is niet pijnlijk, haren zijn minder. Geen reactie. Nicole is erg goed

10
21 januari 2020 Cryolipolyse
“ Ik ben door een hele goede vriendin van derma to care gehoord en hoe hun behandeling voor effect op haar heeft gehad. Ik wilde ook een goede behandeling om de vet bij mijn buik te verminderen. De behandeling viel reuze mee. Ik had het pijnlijker verwacht. ” Anonieme gebruiker

Ik de persoonlijke behandeling heel prettig. Al mijn vragen zijn beantwoord. Ik heb een medische aandoening, deze hebben ze uit gezocht met de medisch…

93
04 december 2019 Acne
“ Beoordeling Derma2Care (Behandeling: Acne) ” T.M.B.

Duidelijk en eerlijk over het geen wat je kan verwachten. Ik vind iedereen erg vriendelijk en betrokken. Zowel de klantenservice als de therapeuten.