Fillers ervaringen Narges Botorabi

Gesorteerd op

.

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,4Deskundigheid medische staf
  • 8,4De behandeling
  • 8,4Persoonlijke service
92
29 maart 2019 Fillers
“ Deskundig ” Anonieme gebruiker

Deskundig, vriendelijk en empatisch.

10
29 maart 2019 Fillers
“ In goede handen ” Anonieme gebruiker

De arts is deskundig, vertelt helder hoe ze het ziet. Ze is eerlijk en luistert. Ik voel me veilig en in goede handen bij haar.

10
25 maart 2019 Fillers
“ zeer blij ” Isabel

heel deskundig, goede uitleg

10
25 maart 2019 Fillers
“ uitstekend ” S

Goed kijken naar wat de klant wil! echt goed advies en ze heeft echt verstand van wat ze doet ! ze is echt een favoriet

10
25 maart 2019 Fillers
“ Goede uitleg, goed resultaat en klantvriendelijkheid is top! ik kom zeker terug ” S

Goede uitleg, goed resultaat en klantvriendelijkheid is top! ik kom zeker terug

98
14 februari 2019 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” M

Dr. Botorabi zorgt ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voel. Ze vraagt duidelijk wat ik wil en wat ik in gedachten had. Ook tijdens het injecteren…

10
21 januari 2019 Fillers
“ Top! ” Anonieme gebruiker

Super fijne ervaring gehad bij deze arts. Mooi resultaat bij mijn neuslippenplooi. Ik kom zeker weer terug!

10
15 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” Irene

Ik vertel dat ik tevreden ven en weer terug kom. Mooi resultaat, goed advies, vriendelijk!

10
14 januari 2019 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” Zainab

Vond de behandeling heel prettig. Zou zeker deze kliniek zeker aanraden aan vrienden en familie. Super tevreden!

10
19 december 2018 Fillers
“ Beoordeling Betaalbaar mooier (Behandeling: Fillers) ” Tara

Dr. Narges weet wat ze doet! Ze werkt precies en heeft liefde voor haar werk. Ik ben meer dan tevreden over het resultaat!! Mooier dan ik had…