Muriëlle van Engelen

Arts , werkzaam bij 2 klinieken

83
Geweldig 27 reviews

Over Muriëlle van Engelen

“Beauty is power, a smile is its sword”
– Arts Muriëlle van Engelen

Muriëlle (M.D.G.) van Engelen, heeft gestudeerd aan de UvA/AMC. Zij schreef haar masterscriptie bij de dermatologie over de behandeling van laser bij pigmentstoornissen. Haar interesse lag tijdens haar studiejaren bij chirugie. Muriëlle koos voor haar co-schap de richting plastische chirurgie en semi-arts stage chirurgie.

Waarom zij in februari 2017 koos voor Faceland was eenvoudig. “Faceland is een ontzettend leuk, vernieuwend en continu groeiend bedrijf wat enorm goed aangeschreven staat. Het biedt een grote diversiteit aan behandelingen, is transparant en dat alles voor een goede prijs, waardoor esthetiek voor iedereen beschikbaar is.”

Arts Muriëlle van Engelen omschrijft zichzelf als ambitieus, kritisch, gedisciplineerd, leergierig en ondernemend. Op een subtiele wijze het uiterlijk verbeteren. Met als doel, een natuurlijk en frisse uitstraling, passend bij de leeftijd en de wensen van de cliënt. Iedereen moet lachend en tevreden de deur uit.

Maak een afspraak bij arts Muriëlle van Engelen indien je opzoek bent naar een persoonlijk, eerlijk advies en een behandeling op maat, met als streven een natuurlijk, fris en mooi resultaat.


Lees verder

Beoordelingen van Muriëlle van Engelen

  • 7,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,1Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 8,2Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
79
17 juni 2020 Schaamlipcorrectie
“ Deskundig. ” Anonieme gebruiker

Na een consult in mei toch besloten een schaamlipcorrectie te doen. De afspraak was na jaren gemaakt en ik was helemaal klaar voor de operatie. Helaas…

98
02 juni 2020 Schaamlipcorrectie
“ Aanrader! ” Kim

15 mei had ik mijn consult bij Faceland. Ik ben super goed geïnformeerd en Muriëlle gaf mij een fijn en vertrouwd gevoel.

93
27 maart 2020 Ooglidcorrectie
“ Geweldig resultaat ” Ingrid

Je krijgt echt waar voor je geld, een absolute aanrader! Al heel snel zag het er fantastisch uit.