Fillers ervaringen Monique Dikrama

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
91
30 augustus 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Mary

Uitermate content met de behandeling, arts en kliniek.

99
29 augustus 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Indira

In een woord fantastisch! Ik ben ontzettend tevreden over de behandeling, het resultaat, de arts, de kliniek. Voor mij niet anders meer.

90
29 augustus 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Kyra

Mega blij met me lippen, super leuke en lieve arts, echt een aanrader.

91
29 augustus 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Ray

Onlangs in deze kliniek behandeld voor mijn "wallen". Wat een geweldig resultaat, had ik dit maar eerder geweten!

96
24 augustus 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Voorafgaand aan de afspraak kreeg ik snelle reacties op de mails die ik stuurde.

90
18 augustus 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Fantastische ervaring: mooie locatie, leuke arts, goede behandeling.

89
18 augustus 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” A

Prachtig resultaat na behandeling met fillers. Heel natuurlijk, geen "plastic fantastic" uitstraling! Zeer tevreden, ga hier zeker terugkomen!

89
24 juli 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Erg tevreden over het resultaat van mijn behandelingen (fillers in lippen en onder de ogen) en de deskundigheid van Monique Dikrama.

80
15 juli 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Hele fijne kliniek. Aardige deskundige arts, ik ben heel tevreden met het resultaat! Ik heb ook andere klinieken bezocht, maar vaak is daar veel…

91
14 juli 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Laura

De behandeling zelf is pijnlijk. Door de hoeveelheid prikjes moet je wel even op je tanden bijten. Doordat het van tevoren wordt ingesmeerd is het te…