Fillers ervaringen Monique Dikrama

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 9,0Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
91
20 april 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Lize

Echt een hele fijne arts, eerlijk en betrouwbaar en zoals altijd wanneer ik door haar behandeld word een mooi resultaat.

90
18 april 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Uitermate tevreden over deze kliniek en arts. Ik kon snel terecht, kreeg een duidelijk advies en werd kundig behandeld.

99
13 april 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Aagje

Via mn vriendin hier terecht gekomen, ook ik heb een goede ervaring met de kliniek en arts. Ben hier gekomen voor lipfillers en botox. beide heel erg…

99
13 april 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Elke keer weer een fantastisch resultaat na de behandeling met de fillers, wat een uitvinding is het!

96
11 april 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Hacer

Vertrouwd profesioneel en zeer klantvriendelijk.

10
07 april 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Kim

I'm incredibly happy! Thank you so much Monique, you are the best! XX

97
06 april 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Aisha

Super blij me me lippen, wat kan deze arts dit mooi! Helemaal happy!

96
04 april 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Janneke

Zeer tevreden over de arts en de behandeling!

98
03 april 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Alysia

Great people, great environment, very trustful.

10
03 april 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anke

Mijn wangen waren gaan hangen waardoor ik een vermoeide uitstraling kreeg en er jaren ouder uit zag. Door een liquid facelift ben ik weer helemaal de…