Fillers ervaringen Monique Dikrama

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
90
18 augustus 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Fantastische ervaring: mooie locatie, leuke arts, goede behandeling.

89
18 augustus 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” A

Prachtig resultaat na behandeling met fillers. Heel natuurlijk, geen "plastic fantastic" uitstraling! Zeer tevreden, ga hier zeker terugkomen!

89
24 juli 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Erg tevreden over het resultaat van mijn behandelingen (fillers in lippen en onder de ogen) en de deskundigheid van Monique Dikrama.

80
15 juli 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Hele fijne kliniek. Aardige deskundige arts, ik ben heel tevreden met het resultaat! Ik heb ook andere klinieken bezocht, maar vaak is daar veel…

91
14 juli 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Laura

De behandeling zelf is pijnlijk. Door de hoeveelheid prikjes moet je wel even op je tanden bijten. Doordat het van tevoren wordt ingesmeerd is het te…

90
11 juli 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Beate

heel erg blij mee! Top arts!

92
10 juli 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Marlize

Helemaal happy met mijn "nieuwe" uitstraling! Ik ben enorm opgefrist door deze behandeling met fillers.

88
28 juni 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Andreas

Erg tevreden over de arts en behandeling.

90
28 juni 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Zoals altijd weer een mooi, natuurlijk resultaat na de behandeling met fillers. Wat een vakvrouw is Monique!

92
28 juni 2017 Fillers
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Fillers) ” Anna-Alicia

Na het zien van de lippen van een vriendin durfde ik ook de stap te zetten.