Botox ervaringen Monique Dikrama

Gesorteerd op

.

  • 8,7Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
91
07 november 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” Emilia

Uitermate tevreden over de gang van zaken! Goed bereikbaar, zowel telefonisch als de kliniek zelf. Parkeren voor de deur, heel privé gelegen.…

94
07 november 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Quinty

Ik raad iedereen de behandeling Botox Dry aan tegen overmatige transpiratie onder de oksels. Ik was in het begin erg zenuwachtig maar alles wordt heel…

96
07 november 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Menno

Professionele kliniek met vriendelijk personeel. Er is goed geluisterd naar mijn wensen.

10
31 oktober 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” Merel

Persoonlijk

10
31 oktober 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Vandaag voor het eerst door Monique behandeld. Is prima bevallen en ben benieuwd naar het resultaat. Ik kom zeker terug.

99
31 oktober 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Goed geluisterd naar mijn wensen. Heel blij met het resultaat.

90
17 oktober 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” Andreas

In 1 woord fantastisch! Leuke plek, lieve arts, goede behandeling en resultaat. En geen hoofdpijn meer!!

89
16 oktober 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” Megan

Ontzettend prettige kliniek, je kan (redelijk) snel terecht. Vriendelijke en nauwkeurige arts.

83
10 oktober 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” C.

Heel erg tevreden na de behandeling met botox. Hele lieve arts, goede behandeling(nagenoeg pijnloos), en mooi resultaat!

89
30 augustus 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Al een paar keer geweest bij deze arts voor botox ivm mijn migraine. Het helpt super, heb geen medicijnen meer nodig!