Botox ervaringen Monique Dikrama

Gesorteerd op

.

  • 8,6Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,9Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
99
29 juni 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Barbara

Zeer deskumdig advies bij een assymetrische webkbrauw . Botox behandelimg om de hangende wenkbrauw te liften . Heel mooi gelukt .

10
22 juni 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Rustige deskundige uitleg en uitvoering. Er wordt goed geluisterd naar je wensen. Dit is mn 3e kliniek, maar hier blijf ik.

10
04 juni 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Deskundig, prettig in de omgang. Luistert goed naar mijn wensen; past botox toe voor natuurlijk resultaat.

10
28 mei 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel blij. Het is heel natuurlijk geworden. Bovendien vind ik het superfijn om niet steeds tr fronzen, mijn gezicht is meer ontspannen wat oon…

10
26 maart 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Een mooie kliniek, erg persoonlijk en zeer deskundig.

10
05 maart 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Chantal

Super ontvangen en behandeld. Goede uitleg en je zorgen dat je ontspannen en fijn in de stoel ligt. Super mooi resultaat.

98
19 januari 2018 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Ik wilde van mijn frons (11) lijnen af. Had de lijnen ook op "rust" stand.

98
19 december 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Duiven (Behandeling: Botox) ” K.

Ik vind het een geweldige arts en hele fijne kliniek!

90
14 december 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Mijn ogenleden zien er gelift uit, wat een mooie open blik geeft. Daarnaast zijn de kraaienpootjes minder, wat meer rust geeft in mijn gezicht. Ik ben…

99
14 december 2017 Botox
“ Beoordeling The Body Clinic Amsterdam (Behandeling: Botox) ” Mikky

Vriendelijke mensen, alles word goed uitgelegd en de behandeling was zeker goed.