Mikko Larsen

Plastisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

73
Goed Bekijk 2 reviews

Over Mikko Larsen

Mikko Larsen is werkzaam bij: Parkkliniek en Medisch Centrum. Ben je op zoek naar een arts? Mikko Larsen heeft een berekende score van een 7,3 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Borstvergroting, Botox, Maagverkleining, Overige behandelingen en Wenkbrauwlift.

Mikko Larsen heeft op dit moment 2 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 7,3. De laatste review is geplaatst op 19 februari 2016. Nicoleta gaf deze arts een 9,1 voor de behandeling: Botox. Heb jij ook een ervaring met Mikko Larsen? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Behandelingen door Mikko Larsen

Werkzaam bij klinieken

P
Parkkliniek en Medisch Centrum Rotterdam Bekijk kliniek

Beoordelingen van Mikko Larsen

  • 7,1Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
91
19 februari 2016 Botox
“ Beoordeling Parkkliniek en Medisch Centrum (Behandeling: Botox) ” Nicoleta

Uitstekende, bekwame arts. Weinig toe te voegen anders dan: perfect. Kwaliteit, deskundigheid, vriendelijkheid. Prima verwachtingen gemanaged en prima…

90
22 januari 2016 Overige behandelingen
“ Beoordeling Parkkliniek en Medisch Centrum (Behandeling: Overige behandelingen) ” Ruud

Verwijderen moedervlek. Vriendelijke omgeving, zorgzaam personeel en individuele aandacht. Een verademing t.ov. een regulier ziekenhuis.