Michelle Slager

Huidtherapeut , werkzaam bij 2 klinieken

Michelle begon in 2005 met de opleiding Huidtherapie aan de faculteit Gezondheidszorg van de Hogeschool Utrecht[CE1] . Ze volgde diverse minors, onder andere Gedrag, voeding en beweging en EHBO. In 2009 studeerde ze af. Tijdens de studie deed Michelle werkervaring op als huidtherapeut bij de oedeem- en huidtherapie praktijk Dermiz in Zierikzee en bij de polikliniek huidtherapie van de Hogeschool Utrecht.

Na haar studie begon Michelle bij Bergman Clinics als huidtherapeut bij de MediSpa in Amsterdam. Haar aandachtsgebieden waren zowel cosmetisch als medisch; onder andere het uitvoeren van huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen, behandelen van huidaandoeningen en adviseren in huidverzorgingsproducten.

In 2011 werd Michelle leading skin therapist bij de MediSpa in Den Haag. Sinds 2012 is zij hier tevens filiaalmanager. Per oktober 2014 assisteert Michelle ook als medisch consulent op de afdeling dermatologie.

Michelle is sinds 2013 lid van het team Kwaliteit en Veiligheid en de commissie Veilig Incidenten Melden (VIM) van Bergman Clinics.

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Michelle Slager vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Aanbevolen klinieken in de buurt

Over Michelle Slager

Behandelingen door Michelle Slager

  • Overige behandelingen

Werkzaam bij klinieken

B
Bergman Clinics Den Haag Den Haag Bekijk kliniek
B
Bergman Clinics Rijswijk Rijswijk Bekijk kliniek

Beoordelingen van Michelle Slager

Helaas, Michelle heeft nog geen reviews. Deel jij als eerste je ervaring met Michelle?