Martin Janssen

Plastisch en esthetisch chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

Martin Janssen is werkzaam bij: Janssen Kliniek Oisterwijk. Ben je op zoek naar een arts? Martin Janssen heeft een berekende score van een 7,6 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Armlift, Bilvergroting, Borstlift, Borstvergroting, Borstverkleining, Botox, Buikwandcorrectie, Dijbeenlift, Facelift, Fillers, Lipofilling, Liposuctie, Littekencorrectie, Neuscorrectie, Ooglidcorrectie, Oorcorrectie, Schaamlipcorrectie, Tatoeage Verwijderen en Wenkbrauwlift.

Martin Janssen heeft op dit moment 14 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 7,6. De laatste review is geplaatst op 25 februari 2019. Britt gaf deze arts een 9,2 voor de behandeling: Borstvergroting. Heb jij ook een ervaring met Martin Janssen? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Aanbevolen klinieken

In de buurt van Martin Janssen vind je eenvoudig aanbevolen klinieken.

Aanbevolen klinieken in de buurt

Over Martin Janssen

Beoordelingen van Martin Janssen

  • 7,4Telefonische bereikbaarheid
  • 7,5Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 7,6Deskundigheid medische staf
  • 7,5De behandeling
  • 7,4Persoonlijke service
Helaas zijn de cijfers momenteel niet beschikbaar
92
25 februari 2019 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Britt

Ik ben super geholpen bij praktijk diana gabriels! Ik kon ook heel snel terecht bij de chirurg en ook al heel snel me operatie in maart ! Super blijj

10
25 februari 2019 Borstvergroting
“ Geweldig ! ” Maxime

Ik ben super geholpen bij praktijk gabriels ! Ook kon ik super snel terecht bij de chirurg nu mijn operatie 19 maart ! Super blij !

99
18 januari 2019 Borstvergroting
“ Een bijzondere ervaring ” Christien

Ik heb deze score gekozen omdat ik zo fijn geholpen ben