Marsha Wichers

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

84
Geweldig 75 reviews

Over Marsha Wichers

Cosmetisch arts Marsha Wichers heeft haar opleiding tot arts gevolgd aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Na haar onderzoek naar de resultaten van cosmetische ingrepen heeft Marsha zich gespecialiseerd in cosmetische behandelingen met injectables. Ze heeft vier jaar bij de Velthuiskliniek gewerkt en zich in 2013 bij ABC Clinic aangesloten. Ook is ze van 2014 tot 2017 verbonden geweest aan Bergman Clinics.


Marsha Wichers is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Het lidmaatschap bij de NVCG waarborgt dat ze volgens vastgestelde protocollen werkt en haar behandelingen ook volgens deze protocollen uitvoert. Om lid te mogen blijven dient ze een minimaal aantal behandelingen per jaar uit te voeren.


Marsha Wichers staat bekend om haar precieze manier van werken en haar gevoel voor esthetiek en subtiliteit. Vijf jaar geleden is ze afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Ze maakt sculpturen. Op dit moment is Marsha bezig met een onderzoek naar het effect van injectables op de uitstraling van het gezicht.

Over haar onderzoek zegt Marsha het volgende:

“Ik zie steeds vaker dat de natuurlijke uitstraling van het gezicht verdwijnt door overmatig gebruik van fillers en botuline toxine. Dat is ontzettend jammer, want iemands identiteit is naar mijn mening zo verweven met die unieke en persoonlijke uitstraling.”


“Met mijn onderzoek wil ik meer inzicht verschaffen in het mechanisme dat aan het ontstaan van deze onnatuurlijke uitstraling ten grondslag ligt. Voor botuline toxine geldt dat het overmatig gebruik de expressiviteit van het gezicht te veel remt, terwijl wij als mensen deze mimiek nodig hebben voor onze communicatie. Door mijn onderzoek heb ik besloten om jonge mensen het gebruik van botuline toxine tot voor het 25e levensjaar te ontraden, omdat je als jong mens nog volop aan het leren bent hoe je kunt communiceren met anderen.”


Voor meer informatie over het onderzoek van Marsha Wichers:

https://marshawichers.nl/portfolio/face-design/


Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Marsha Wichers

  • 8,4Telefonische bereikbaarheid
  • 8,4Klantvriendelijkheid
  • 8,4Het consultgesprek
  • 8,4Deskundigheid medische staf
  • 8,5De behandeling
  • 8,4Persoonlijke service
99
11 september 2019 Botox
“ Heb cliniek en arts aanbevolen gekregen via vriendin en zou het zo ook weer aan mijn vriendinnen aanbevelen ! ” Anonieme gebruiker

Fantastische behandeling ! Echt alles was heel persoonlijk en vriendelijk ! Alle aandacht ! Professioneel

10
06 september 2019 Overige behandelingen
“ Eerlijke benadering ” Jeannette

Marcha heeft met mij een open gesprek gevoerd over de botox/filler-behandelingen die ik al jaren heb ondergaan.

10
28 augustus 2019 Fillers
“ Uitstekend ” Marlies

Bijzonder prettige ervaring.