Marsha Wichers

Cosmetisch Arts , werkzaam bij 1 kliniek

82
Geweldig 67 reviews

Over Marsha Wichers

Cosmetisch arts Marsha Wichers heeft haar opleiding tot arts gevolgd aan de Rijksuniversiteit in Leiden. Na haar onderzoek naar de resultaten van cosmetische ingrepen heeft Marsha zich gespecialiseerd in cosmetische behandelingen met injectables. Ze heeft vier jaar bij de Velthuiskliniek gewerkt en zich in 2013 bij ABC Clinic aangesloten. Ook is ze van 2014 tot 2017 verbonden geweest aan Bergman Clinics.


Marsha Wichers is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Het lidmaatschap bij de NVCG waarborgt dat ze volgens vastgestelde protocollen werkt en haar behandelingen ook volgens deze protocollen uitvoert. Om lid te mogen blijven dient ze een minimaal aantal behandelingen per jaar uit te voeren.


Marsha Wichers staat bekend om haar precieze manier van werken en haar gevoel voor esthetiek en subtiliteit. Vijf jaar geleden is ze afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Ze maakt sculpturen. Op dit moment is Marsha bezig met een onderzoek naar het effect van injectables op de uitstraling van het gezicht.

Over haar onderzoek zegt Marsha het volgende:

“Ik zie steeds vaker dat de natuurlijke uitstraling van het gezicht verdwijnt door overmatig gebruik van fillers en botuline toxine. Dat is ontzettend jammer, want iemands identiteit is naar mijn mening zo verweven met die unieke en persoonlijke uitstraling.”


“Met mijn onderzoek wil ik meer inzicht verschaffen in het mechanisme dat aan het ontstaan van deze onnatuurlijke uitstraling ten grondslag ligt. Voor botuline toxine geldt dat het overmatig gebruik de expressiviteit van het gezicht te veel remt, terwijl wij als mensen deze mimiek nodig hebben voor onze communicatie. Door mijn onderzoek heb ik besloten om jonge mensen het gebruik van botuline toxine tot voor het 25e levensjaar te ontraden, omdat je als jong mens nog volop aan het leren bent hoe je kunt communiceren met anderen.”


Voor meer informatie over het onderzoek van Marsha Wichers:

https://marshawichers.nl/portfolio/face-design/


Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Marsha Wichers

  • 8,2Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,3Het consultgesprek
  • 8,3Deskundigheid medische staf
  • 8,3De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
81
14 maart 2020 Botox
“ Arts is erg aardig en proffesioneel. ” Anonieme gebruiker

Prima, aardige arts. Uit haar cv blijkt dat het zeker een deskundige arts is. Ze is eerlijk en duidelijk in wat mogelijk is.

10
09 januari 2020 Fillers
“ zeer professioneel, meedenkend, realistisch met een natuurlijk resultaat ” Anonieme gebruiker

Na de uitgebreide intake waarin ik mijn wensen kon uiteenzetten heeft dokter Marsha Wichers de behandeling verricht.

10
03 oktober 2019 Fillers
“ uitstekend ” Anonieme gebruiker

goede voorlichting vóór de ingreep, voldoende tijd voor het gesprek,uitstekende behandeling, ik blij met het resultaat