Ervaringen Marjet Koster

Gesorteerd op

.

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,2Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 8,2Deskundigheid medische staf
  • 8,2De behandeling
  • 8,2Persoonlijke service
91
18 december 2018 Laser behandeling
“ Goede ervaring ” Jacqueline

Tijdens het intakegesprek werd alles duidelijk doorgesproken, kun je vragen stellen en krijg je informatie mee over de behandeling. De behandeling…

89
24 oktober 2018 Couperose
“ erg blij met het resultaat ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel erg blij met het resultaat. Zonder pijn en nog beter als van te voren gedacht.

79
23 oktober 2018 Camouflagetherapie
“ Volle tevredenheid. ” Anonieme gebruiker

Volle tevredenheid over de ondergane behandelingen en bijbehorende adviezen. bij Derma2Care. Prettig om steeds bij dezelfde therapeut te komen.

10
17 oktober 2018 Acne
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Behandelaar was zeer deskundig en de service was uitstekend. Bovendien een prachtige praktijk. Een aanrader voor iedereen!

99
09 september 2018 Acne
“ Grondige behandeling, duidelijke uitleg en vriendelijke therapeut ” Anonieme gebruiker

Grondige behandeling, duidelijke uitleg en vriendelijke therapeut. Mijn huid is er op vooruit gegaan en is veel stabieler en rustiger.

99
14 augustus 2018 Cryolipolyse
“ Beoordeling Derma2Care (Behandeling: Cryolipolyse) ” Anonieme gebruiker

Ik heb bij marjet vet bevriezing gedaan. Zij geeft deskundig advies. Komt tijdens de behandeling vragen hoe het gaat etc. Een fijne service

99
18 juni 2018 Couperose
“ Beoordeling Derma2Care (Behandeling: Couperose) ” Anonieme gebruiker

Marjet luistert goed naar je wensen, denkt met je mee en geeft advies waar je wat mee kan.

99
02 juni 2018 Acne
“ Beoordeling Derma2Care (Behandeling: Acne) ” Anonieme gebruiker

Prima ervaring. Voelde veel deskundigheid bij behandelaar en het resultaat van de behandelingen in combinatie met de geadviseerd producten is…

90
14 maart 2018 Laserontharen
“ Beoordeling Derma2Care (Behandeling: Laserontharen) ” Anonieme gebruiker

Dat ik tevreden ben met het resultaat

10
14 maart 2018 Laserontharen
“ Beoordeling Derma2Care (Behandeling: Laserontharen) ” Sara

Marjet is een topper! Zeer klantvriendelijk en denkt altijd met mij mee.