Marjet Koster

Huidtherapeute , werkzaam bij 3 klinieken

81
Geweldig Bekijk 9 reviews

Over Marjet Koster

Marjet Koster is werkzaam bij deze klinieken: Derma2Care, Derma2Care en Derma2care. Ben je op zoek naar een arts? Marjet Koster heeft een berekende score van een 8,1 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Camouflagetherapie, Cellulite behandeling, Chemische peeling, Clearlift, Coagulatie, Couperose, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Elektrische epilatie, Fractional laser, Kalknagels - Schimmelnagels, Laserontharen, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Tatoeage Verwijderen en Vet wegvriezen.

Marjet Koster heeft op dit moment 9 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,1. De laatste review is geplaatst op 24 oktober 2018. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 8,9 voor de behandeling: Couperose. Heb jij ook een ervaring met Marjet Koster? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Behandelingen door Marjet Koster

Keurmerken

nvcg

Werkzaam bij klinieken

Derma2Care Hoofddorp Bekijk kliniek
Derma2Care Haarlem Bekijk kliniek
Derma2care Heemstede Bekijk kliniek

Beoordelingen van Marjet Koster

  • 7,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,1Het consultgesprek
  • 8,1Deskundigheid medische staf
  • 8,1De behandeling
  • 8,1Persoonlijke service
89
24 oktober 2018 Couperose
“ erg blij met het resultaat ” Anonieme gebruiker

Ik ben heel erg blij met het resultaat. Zonder pijn en nog beter als van te voren gedacht.

79
23 oktober 2018 Camouflagetherapie
“ Volle tevredenheid. ” Anonieme gebruiker

Volle tevredenheid over de ondergane behandelingen en bijbehorende adviezen. bij Derma2Care. Prettig om steeds bij dezelfde therapeut te komen.

10
17 oktober 2018 Acne
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Behandelaar was zeer deskundig en de service was uitstekend. Bovendien een prachtige praktijk. Een aanrader voor iedereen!