Marie - José De Peijper

Huidtherapeut , werkzaam bij 2 klinieken

73
Goed 1 reviews

Over Marie - José De Peijper

Marie-José is een BIG-erkend huidtherapeute en is aangesloten bij de NVH en DALA. Haar expertise ligt in peelings en laserbehandelingen.

Marie-José startte in 2003 met de opleiding tot schoonheidsspecialiste en pedicure, waarna zij zich breder wilde opleiden tot allround schoonheidsspecialiste. Om meer te kunnen betekenen voor de mensen heeft zij op de Haagse Hogeschool haar studie huidtherapie afgerond. Tijdens haar studie heeft zij kunnen genieten van stages binnen het toenmalige Medisch Centrum Haaglanden op de afdelingen dermatologie, wondpoli en mammacare. Haar afstudeerscriptie bestond uit praktijk- en literatuuronderzoek betreft de relatie tussen psychologische stress en acne.

Zij heeft ruim drie jaar werkervaring als schoonheidsspecialiste en heeft drie jaar ervaring op gedaan als huid- en oedeemtherapeut in twee andere klinieken. Daar heeft zij behandelingen uitgevoerd als manuele lymfdrainage, gewerkt met lasers en peelings. Nu heeft zij gekozen voor het cosmedische aspect van het vak huidtherapie als fulltime huidtherapeut binnen de Van Rosmalen Kliniek. Door haar ervaring kan Marie-José een optimaal advies geven voor de huid, waardoor een passend persoonlijk behandelplan ontstaat.

Net als huidtherapeuten Jolanda en Silvia bij de Van Rosmalen Kliniek is Marie-José werkzaam als peeling- en laserspecialiste. Door het brede aanbod verbetert Marie-José uw huid op het gebied van structuur, glans en oneffenheden. Zo kan zij werken op couperose, pigmentvlekken, acné, structuur van de huid, grove poriën en overmatige talgproductie. Net als de andere huidtherapeuten bezoekt Marie-José regelmatig congressen, volgt nascholingen en vergaderingen met collega huidtherapeuten en artsen. Zij is tevreden als zij de huid preventief kan aanpakken, verbeteren en/of frisser maken waardoor de mensen zich goed voelen en dit ook uitstralen.

Lees verder

Behandelingen door Marie - José De Peijper

Werkzaam bij klinieken

Van Rosmalen Kliniek Rotterdam Bekijk kliniek
Van Rosmalen Kliniek Nijmegen Nijmegen Bekijk kliniek

Beoordelingen van Marie - José De Peijper

  • 7,2Telefonische bereikbaarheid
  • 7,3Klantvriendelijkheid
  • 7,3Het consultgesprek
  • 7,3Deskundigheid medische staf
  • 7,3De behandeling
  • 7,3Persoonlijke service
92
20 februari 2019 Laser behandeling
“ Betrouwbaar en eerlijk! ” Monique

Blij met eerlijk advies om de huid te verbeteren, planning om samen naar huidverbetering te streven en dat lukt :-) Een zeer tevreden klant.