Marc Nelissen

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

87
Geweldig Bekijk 198 reviews

Over Marc Nelissen

Plastisch chirurg Dr. Nelissen heeft een jarenlange ervaring in plastische ingrepen waaronder borstvergrotingen (waarvan hij er honderden per jaar uitvoert), gezichtschirurgie, liposuctie, anti-aging en huidverjonging.

Hij is erkend plastisch chirurg in Belgiëen Nederland en is ook lid van meerdere wereldwijde beroepsorganisaties voor plastische en esthetische chirurgen. Hij volgt en geeft lezingen op wereldwijde congressen en opleidingen om aan de top van de recente plastisch chirurgische technieken te blijven. Hij genoot een groot deel van zijn opleiding tot plastisch chirurg in Nederland en was werkzaam in Nederlandse ziekenhuizen(privéen universitair).

In de Global Care Clinic is hij jouw persoonlijke contactpersoon, van het begin(consultatie)tot het einde(postoperatieve check-up), zodat je de persoonlijke opvolging krijgt die je verdient. Dr. Nelissen vindt het belangrijk eerlijk advies te geven zonder ‘verkooppraatje’met het oog op de best mogelijke behandeling en resultaten voor zijn patiënten.

Voor patiënten die plastische chirurgie in het buitenland wensen, raadt de International Society for Plastic and Aesthetic Surgery(ISAPS) aan dat zij, voor hun eigen veiligheid, zoeken naar een plastisch chirurg die lid is van de ISAPS.

Dr Nelissen is reeds jarenlang een actief ISAPS lid en biedt bovendien de speciale ISAPS Verzekering voor internationale patiënten. Vraag ernaar op je consult!

Lees verder

Beoordelingen van Marc Nelissen

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,7Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
24 september 2018 Borstvergroting
“ top kliniek ” Bianca

ik ben zeer tevreden over mijn borsten heb 15jaar lang getwijfeld om het te gaan doen nu ik hier binnekwam was mijn twijfel gelijk weg heb de stap…

10
04 september 2018 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Dorien

Ik voelde me direct op mijn gemak bij dokter Nelissen. Hij luisterde aandachtig naar wat ik wou maar gaf ook zijn eerlijke mening over wat kon/niet…

10
30 augustus 2018 Borstvergroting
“ Een aanrader!! ” Sarah

Na lang twijfelen en veel opzoeken heb ik voor GlobalCareClinic gekozen voor mijn borstvergroting (waar ik al jaren van droomde). Aangezien ik aan de…