Marc Nelissen

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

88
Geweldig 258 reviews

Over Marc Nelissen

Plastisch chirurg Dr. Nelissen heeft een jarenlange ervaring in plastische ingrepen waaronder borstvergrotingen (waarvan hij er honderden per jaar uitvoert), gezichtschirurgie, liposuctie, anti-aging en huidverjonging.

Hij is erkend plastisch chirurg in Belgiëen Nederland en is ook lid van meerdere wereldwijde beroepsorganisaties voor plastische en esthetische chirurgen. Hij volgt en geeft lezingen op wereldwijde congressen en opleidingen om aan de top van de recente plastisch chirurgische technieken te blijven. Hij genoot een groot deel van zijn opleiding tot plastisch chirurg in Nederland en was werkzaam in Nederlandse ziekenhuizen(privéen universitair).

In de Global Care Clinic is hij jouw persoonlijke contactpersoon, van het begin(consultatie)tot het einde(postoperatieve check-up), zodat je de persoonlijke opvolging krijgt die je verdient. Dr. Nelissen vindt het belangrijk eerlijk advies te geven zonder ‘verkooppraatje’met het oog op de best mogelijke behandeling en resultaten voor zijn patiënten.

Voor patiënten die plastische chirurgie in het buitenland wensen, raadt de International Society for Plastic and Aesthetic Surgery(ISAPS) aan dat zij, voor hun eigen veiligheid, zoeken naar een plastisch chirurg die lid is van de ISAPS.

Dr Nelissen is reeds jarenlang een actief ISAPS lid en biedt bovendien de speciale ISAPS Verzekering voor internationale patiënten. Vraag ernaar op je consult!

Lees verder

Beoordelingen van Marc Nelissen

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
10
26 februari 2020 Borstvergroting
“ Super kliniek! ” Carmen

Dit is een super kliniek. Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam bij de globale care clinic voelde ik mij welkom en begrepen, er werd goed…

10
25 februari 2020 Borstvergroting
“ Uitstekend, niets op aan te merken ” Anonieme gebruiker

Vanaf de eerste consultatie had ik al meteen een goed gevoel. Personeel is zeer vriendelijk, zowel aan de telefoon als in de kliniek zelf. Telkens…

10
07 februari 2020 Overige behandelingen
“ Perfect, positief en professioneel! ” Anonieme gebruiker

Ik vond de arts en de medische staf erg vriendelijk en professioneel. Daarnaast stelden ze me op mijn gemak. Een echte aanrader!