Marc Nelissen

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

88
Geweldig 246 reviews

Over Marc Nelissen

Plastisch chirurg Dr. Nelissen heeft een jarenlange ervaring in plastische ingrepen waaronder borstvergrotingen (waarvan hij er honderden per jaar uitvoert), gezichtschirurgie, liposuctie, anti-aging en huidverjonging.

Hij is erkend plastisch chirurg in Belgiëen Nederland en is ook lid van meerdere wereldwijde beroepsorganisaties voor plastische en esthetische chirurgen. Hij volgt en geeft lezingen op wereldwijde congressen en opleidingen om aan de top van de recente plastisch chirurgische technieken te blijven. Hij genoot een groot deel van zijn opleiding tot plastisch chirurg in Nederland en was werkzaam in Nederlandse ziekenhuizen(privéen universitair).

In de Global Care Clinic is hij jouw persoonlijke contactpersoon, van het begin(consultatie)tot het einde(postoperatieve check-up), zodat je de persoonlijke opvolging krijgt die je verdient. Dr. Nelissen vindt het belangrijk eerlijk advies te geven zonder ‘verkooppraatje’met het oog op de best mogelijke behandeling en resultaten voor zijn patiënten.

Voor patiënten die plastische chirurgie in het buitenland wensen, raadt de International Society for Plastic and Aesthetic Surgery(ISAPS) aan dat zij, voor hun eigen veiligheid, zoeken naar een plastisch chirurg die lid is van de ISAPS.

Dr Nelissen is reeds jarenlang een actief ISAPS lid en biedt bovendien de speciale ISAPS Verzekering voor internationale patiënten. Vraag ernaar op je consult!

Lees verder

Beoordelingen van Marc Nelissen

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
98
03 december 2019 Ooglidcorrectie
“ vriendelijk onthaal door iedereen ” Anonieme gebruiker

Correcte afhandeling van zowel ontvangst, behandeling als nazorg.

98
30 november 2019 Borstvergroting
“ Geweldige ervaring! ” Anoniem

Na 2 consultaties, ben ik uiteindelijk bij Global Care Clinic geweest voor een borstvergroting. Bij de consultatie had ik meteen een goed gevoel, ze…

10
22 november 2019 Borstvergroting
“ super gedaan ” Anonieme gebruiker

ik werd er goed ontvangen en goed ingelicht over de mogelijkheid en goed uitgelegd wat er ging gebeuren , tevreden klant