Marc Nelissen

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

88
Geweldig Bekijk 208 reviews

Over Marc Nelissen

Plastisch chirurg Dr. Nelissen heeft een jarenlange ervaring in plastische ingrepen waaronder borstvergrotingen (waarvan hij er honderden per jaar uitvoert), gezichtschirurgie, liposuctie, anti-aging en huidverjonging.

Hij is erkend plastisch chirurg in Belgiëen Nederland en is ook lid van meerdere wereldwijde beroepsorganisaties voor plastische en esthetische chirurgen. Hij volgt en geeft lezingen op wereldwijde congressen en opleidingen om aan de top van de recente plastisch chirurgische technieken te blijven. Hij genoot een groot deel van zijn opleiding tot plastisch chirurg in Nederland en was werkzaam in Nederlandse ziekenhuizen(privéen universitair).

In de Global Care Clinic is hij jouw persoonlijke contactpersoon, van het begin(consultatie)tot het einde(postoperatieve check-up), zodat je de persoonlijke opvolging krijgt die je verdient. Dr. Nelissen vindt het belangrijk eerlijk advies te geven zonder ‘verkooppraatje’met het oog op de best mogelijke behandeling en resultaten voor zijn patiënten.

Voor patiënten die plastische chirurgie in het buitenland wensen, raadt de International Society for Plastic and Aesthetic Surgery(ISAPS) aan dat zij, voor hun eigen veiligheid, zoeken naar een plastisch chirurg die lid is van de ISAPS.

Dr Nelissen is reeds jarenlang een actief ISAPS lid en biedt bovendien de speciale ISAPS Verzekering voor internationale patiënten. Vraag ernaar op je consult!

Lees verder

Beoordelingen van Marc Nelissen

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,7De behandeling
  • 8,7Persoonlijke service
10
10 december 2018 Borstlift
“ Beoordeling Global Care Clinic (Behandeling: Borstlift) ” Elke

Al vanaf het eerste telefoontje was ik overtuigd. Een lieve, vriendelijke, empathische dame stelde me meteen gerust. Bij mijn eerste bezoek werd ik…

10
10 december 2018 Borstvergroting
“ Beoordeling Global Care Clinic (Behandeling: Borstvergroting) ” Joyce

Zeer klantvriendelijk, duidelijke uitleg super onthaal, prachtig resultaat, persoonlijke begeleiding en service. Een echte aanrader!

10
22 november 2018 Borstvergroting
“ Wauw, twijfel niet langer! Kom naar hier! ” AJ

Wauw, ik heb duidelijk veel te lang gewacht met mijn beslissing om een borstvergroting te laten doen. Ik ben super tevreden over heel mijn traject bij…