Marc Nelissen

Plastisch Chirurg , werkzaam bij 1 kliniek

89
Geweldig 300 reviews

Over Marc Nelissen

Plastisch chirurg Dr. Nelissen heeft een jarenlange ervaring in plastische ingrepen waaronder borstvergrotingen (waarvan hij er honderden per jaar uitvoert), gezichtschirurgie, liposuctie, anti-aging en huidverjonging.

Hij is erkend plastisch chirurg in Belgiëen Nederland en is ook lid van meerdere wereldwijde beroepsorganisaties voor plastische en esthetische chirurgen. Hij volgt en geeft lezingen op wereldwijde congressen en opleidingen om aan de top van de recente plastisch chirurgische technieken te blijven. Hij genoot een groot deel van zijn opleiding tot plastisch chirurg in Nederland en was werkzaam in Nederlandse ziekenhuizen(privéen universitair).

In de Global Care Clinic is hij jouw persoonlijke contactpersoon, van het begin(consultatie)tot het einde(postoperatieve check-up), zodat je de persoonlijke opvolging krijgt die je verdient. Dr. Nelissen vindt het belangrijk eerlijk advies te geven zonder ‘verkooppraatje’met het oog op de best mogelijke behandeling en resultaten voor zijn patiënten.

Voor patiënten die plastische chirurgie in het buitenland wensen, raadt de International Society for Plastic and Aesthetic Surgery(ISAPS) aan dat zij, voor hun eigen veiligheid, zoeken naar een plastisch chirurg die lid is van de ISAPS.

Dr Nelissen is reeds jarenlang een actief ISAPS lid en biedt bovendien de speciale ISAPS Verzekering voor internationale patiënten. Vraag ernaar op je consult!

Lees verder

Beoordelingen van Marc Nelissen

  • 8,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,9Klantvriendelijkheid
  • 8,7Het consultgesprek
  • 8,9Deskundigheid medische staf
  • 8,9De behandeling
  • 8,9Persoonlijke service
10
07 juli 2020 Borstvergroting
“ Perfecte operatie : Borstvergroting ” Lien

Ik was al heel lang opzoek naar een goede kliniek voor een borstvergroting. Toen ik hier uit kwam en de revieuws las had ik er meteen een goed gevoel…

10
07 juli 2020 Borstvergroting
“ Uitstekend ” Anonieme gebruiker

Vanaf het eerste telefoongesprek tot nu (mijn na-controles zijn nog lopende) had ik in deze Clinic een zeer goed gevoel! Ik ben telkens hartelijk…

97
07 juli 2020 Borstvergroting
“ Uitstekend goede uitvoering van borstvergroting ” Anonieme gebruiker

Ze luisteren erg goed naar welk resultaat je wil hebben uiteindelijk en zeggen eerlijk of het al dan niet haalbaar is of wat je mag verwachten. Op…