Ervaringen Ludy Holst

Gesorteerd op

.

  • 8,8Telefonische bereikbaarheid
  • 8,8Klantvriendelijkheid
  • 8,8Het consultgesprek
  • 8,8Deskundigheid medische staf
  • 8,8De behandeling
  • 8,8Persoonlijke service
92
13 oktober 2021 Botox
“ Beoordeling Van Lennep Kliniek Kempenaerstraat (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Aanrader. Er wordt goed meegedacht. Deskundig advies. Zeer subtiel en natuurlijk resultaat.

10
20 september 2021 Fillers
“ Beoordeling Van Lennep Kliniek Frederikstraat (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Super professioneel, er wordt echt geluisterd naar de wensen van de klant en hier vervolgens naar gehandeld. enorm tevreden

10
01 september 2021 Botox
“ Beoordeling Van Lennep Kliniek Frederikstraat (Behandeling: Botox) ” Diane-Marie

Cleanest clinique EVER. Trustworthy, available, always giving great advice and treatments. 10/10 the best!!

10
30 augustus 2021 Fillers
“ Beoordeling Van Lennep Kliniek Frederikstraat (Behandeling: Fillers) ” A.

I did fillers in my lips for the first time. The result is excellent, very subtle. Super happy with it.

10
28 augustus 2021 Botox
“ Aanrader ” Anonieme gebruiker

Eerlijk en objectief advies en altijd supervriendelijk. Ze zullen je geen onnodige behandeling aanpraten en de ontvangst is enorm gastvrij.

10
25 augustus 2021 Botox
“ Beoordeling Van Lennep Kliniek Frederikstraat (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Fijn en goed geholpen door L. Holst. Behandeling prettig ervaren. Pijnloos. Zou deze kliniek zeker aanraden bij familie en vrienden

10
25 augustus 2021 Botox
“ Beoordeling Van Lennep Kliniek Frederikstraat (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Ik vond het een hele fijne en deskundige behandeling. Ik ben heel blij met het eindresultaat! Ze nemen goed de tijd en werken netjes! Dank jullie wel!

10
18 augustus 2021 Botox
“ Beoordeling Van Lennep Kliniek Frederikstraat (Behandeling: Botox) ” Anonieme gebruiker

Ludy has always been professional and helpful. Will most definitely continue with her for years to come.

10
16 augustus 2021 Fillers
“ Beoordeling Van Lennep Kliniek Frederikstraat (Behandeling: Fillers) ” Anonieme gebruiker

Ik voel mij zeer welkom, zeer klantvriendelijk ontvangen!

86
11 augustus 2021 Botox
“ Zeer kundige service ” Floor

Het personeel is heel vriendelijk, er word ruim de tijd voor je genomen. Zeer professioneel advies over de behandeling en er word echt gekeken naar de…