Loes van Asperen

Huidtherapeute , werkzaam bij 4 klinieken

80
Geweldig Bekijk 7 reviews

Over Loes van Asperen

Loes van Asperen is werkzaam bij deze klinieken: Derma2Care , Derma2Care Tweede van der Helststraat, Derma2Care en Dema2care. Ben je op zoek naar een arts? Loes van Asperen heeft een berekende score van een 8,0 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Beenvaten, Camouflagetherapie, Cellulite behandeling, Chemische peeling, Clearlift, Coagulatie, Couperose, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Elektrische epilatie, Kalknagels - Schimmelnagels, Laser behandeling, Laserontharen, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Permanente make-up (pmu) , Striae behandeling, Tatoeage Verwijderen en Vet wegvriezen.

Loes van Asperen heeft op dit moment 7 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,0. De laatste review is geplaatst op 18 oktober 2018. Bernard gaf deze arts een 8,9 voor de behandeling: Kalknagels - Schimmelnagels. Heb jij ook een ervaring met Loes van Asperen? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder

Behandelingen door Loes van Asperen

Keurmerken

nvcg

Werkzaam bij klinieken

Derma2Care Amsterdam Bekijk kliniek
Derma2Care Tweede van der Helststraat Amsterdam Bekijk kliniek
Derma2Care Bussum Bekijk kliniek
Dema2care Bussum Bekijk kliniek

Beoordelingen van Loes van Asperen

  • 7,9Telefonische bereikbaarheid
  • 8,0Klantvriendelijkheid
  • 8,0Het consultgesprek
  • 7,9Deskundigheid medische staf
  • 7,9De behandeling
  • 8,0Persoonlijke service
89
18 oktober 2018 Kalknagels - Schimmelnagels
“ Heel erg goed ” Bernard

Zeer bekwaam en behulpzaam personeel! Los van de pijnlijke behandeling werkt het wel en klopt het ook met het originele advies.

84
15 oktober 2018 Littekencorrectie
“ Ontzettend fijn geholpen, zeer vriendelijke mensen. ” Adriana

Heel erg fijn dat er naar je geluisterd word. En goed geïnformeerd! De behandeling (littekens verbeteren) voel je wel, maar is goed uit te houden. Ik…

88
13 september 2018 Laserontharen
“ Uitstekend ” Christina

Zeer klantgericht, voorafgaand aan en tijdens de behandeling wordt ruim de tijd genomen voor persoonlijke vragen en wensen