Loes van Asperen

Huidtherapeute , werkzaam bij 4 klinieken

82
Geweldig 11 reviews

Over Loes van Asperen

Loes van Asperen is werkzaam bij deze klinieken: Derma2Care , Derma2Care Tweede van der Helststraat, Derma2Care en Dema2care. Ben je op zoek naar een arts? Loes van Asperen heeft een berekende score van een 8,2 en je kunt terecht voor de volgende behandeling(en): Acne, Beenvaten, Camouflagetherapie, Cellulite behandeling, Chemische peeling, Clearlift, Coagulatie, Couperose, Cryolipolyse, Cryotherapie, Curetteren, Dermabrasie, Elektrische epilatie, Kalknagels - Schimmelnagels, Laser behandeling, Laserontharen, Littekencorrectie, Microdermabrasie, Microneedling, Overige behandelingen, Permanente make-up (pmu) , Striae behandeling en Tatoeage Verwijderen.

Loes van Asperen heeft op dit moment 11 beoordelingen ontvangen. De berekende score van deze arts is een 8,2. De laatste review is geplaatst op 24 december 2018. Anonieme gebruiker gaf deze arts een 9,0 voor de behandeling: Couperose. Heb jij ook een ervaring met Loes van Asperen? Deel jouw ervaring dan door het achterlaten van een beoordeling op deze website. Hiermee help je andere consumenten bij het maken van een keuze. Als dank maak je kans op een bol.com-cadeaukaart t.w.v. € 50,-.

Lees verder
nvcg

Beoordelingen van Loes van Asperen

  • 8,0Telefonische bereikbaarheid
  • 8,3Klantvriendelijkheid
  • 8,2Het consultgesprek
  • 8,2Deskundigheid medische staf
  • 8,1De behandeling
  • 8,3Persoonlijke service
90
24 december 2018 Couperose
“ Zeer deskundig ” Anonieme gebruiker

Vanaf telefonische intake tot met behandeling zeer deskundig en iedereen is heel vriendelijk. Zeker aan te bevelen!

85
17 december 2018 Acne
“ Onzuivere huid ” Anonieme gebruiker

Ik doe een serie aan chemische peelings voor mijn onzuivere huid. Ik ben nu halverweg en al hartstikke blij met het resultaat!

99
06 december 2018 Acne
“ Ik ben zeer tevreden over de behandeling. ” Betul

In verband met chronische vorm van acne ben ik door mijn dermatoloog doorverwezen naar een huidspecialist. Ik ben geholpen door Loes, na mijn tweede…